Slaapprobleem?

 • #1

  omdat ik al dagen kampte met slecht slapen, heb ik oxazepam gekregen, dit gebruikte ik voorheen ook. 3/4 weken 1 tablet voor het slapen.

   

  eergisteren nam ik 1 tablet en sliep ik 8 uurtjes goed, alleen gister nam ik er 1 en sliep ik echt onrustig gevoel alsof ik niet had geslapen, hele tijd kort slapen en dromen.

   

  ik nen beetje radeloos wat kan ik het beste doen?

  Reactie
  #2

  Het kan wel eens gebeuren dat oxazepam iets minder werkt. Belangrijk is, om 2 uur voor het slapen geen schermen te gebruiken en na de oxazepam binnen 30 minuten naar bed te gaan.

  Reactie
  #3

  okee bedankt, beste dus rond 9 uur geen telefoon of tv meer kijken, dan om 11 uur inemen en dan na 10minuten bed in

  Reactie
  #4

  gister toen ik het inam, had ik wel angst van gaat het wel goed werken val ik wel in slaap enzv. Kan het daardoor komen?

  Reactie
  #5

  Dat zou kunnen

  Reactie
  #6

  hey,

   

  moet je oxazepam afbouwe als je 4/5 dage hebt gebruikt?

  Reactie
  #7

  Nee, dat is niet nodig

  Reactie
  #8

  Benzo's reguleren je neurotransmitters op een kunstmatige manier, zorgen voor een verminderde aanmaak van melatonine en verlies aan vitaminen en mineralen, waardoor ze het probleem juist in stand houden. Zorgen voor de juiste voeding en wat voedingssupplementen die de aanmaak van allerlei neurotransmitters als gaba en melatonine bevorderen zou beter zijn.

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Slaapprobleem?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief