Mijn man is zichzelf niet

  • #1

    Ls.

    Ik maak me ernstige zorgen over mijn man. Hij slaapt slecht, heeft een hoge bloeddruk, is enorm prikkelbaar en ziet er vaak bleekjes uit. Een aantal jaren geleden is hij bij een psycholoog geweest omdat hij niet lekker in zijn vel zat, maar nu is het anders. Toen genoot hij nergens meer van, nu juist wel, hij doet veel leuke en dingen en beweegt regelmatig. Sommige dagen gaan prima maar daarna is het weer een paar dagen mis. Hij heeft geen apneu of ernstige stress (behalve over dit dan) voor zover ik kan beoordelen en verder kom ik met google niet. Ik maak me zorgen omdat ik inmiddels begin te denken dat dit niet iets psychisch is maar iets lichamelijks. Iets in de hersenen ofzo. O ja hij heeft ook het syndroom van Asperger maar dat heeft ie altijd al. Deze klachten zijn echt van de afgelopen maanden. Daarvoor had hij het wel eens een dagje maar nooit zo structureel.

    Reageer
    #2

    Dat zal dan alleen kunnen worden vastgesteld met een gericht onderzoek. Hij zou het met de huisarts moeten bespreken. Maar ik acht psychische problemen toch ook niet uitgesloten.

    Reageer
Reageer op: Mijn man is zichzelf niet


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief