Mijn man betast zichzelf in bed

Online ZorgZus
 • #1

  Hallo, Ik zit met een vervelend probleem en weet niet meer hoe ik het moet aanpakken.
  Elke nacht word ik wakker van mijn man die naast mij in bed ligt te wroeten met zijn handen in zijn boxershort. Hij ademt dan ook sneller en zwaarder. Wanneer ik me beweeg draait hij zich zo snel dat ik niet kan achterhalen wat hij precies doet. Ik heb hem hier al enkele keren over aangesproken maar hij maakt zich steeds kwaad en zegt dat dat geen waar is, dat hij van niets weet en ook niet wakker was. Ik begin me hierdoor zeer onzeker te voelen en denk dat het aan mij ligt. Dat hij mij niet meer aantrekkelijk vindt en zo. Nochtans hebben we meerdere keren in de week sex. Vaak wil ik zelfs meer dan hem, dus daar zal het niet aan liggen. Ik heb wel nog nooit sperma gevonden in zijn boxershorts. Zijn er mensen die dit herkennen? Ik ben ten einde raad.

  Reageer
  #2

  Hoi Buffy,

  Lekker loslaten, zou ik zeggen. Tenzij je op een breuk wil aansturen omdat het jou onzeker maakt, mag iemand zichzelf toch betasten in z'n eigen huis?

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Hallo,

  Ik wil hem zeker niet verbieden zichzelf aan te raken. Maar waarom komt hij dan niet bij mij om betast te worden? Ik krijg het gevoel dat hij er liever zelf aan zit en dat ik het niet goed doe. Dan kan hij er toch over praten? Of zie ik dat zo verkeerd?

  Reageer
  #4

  Ik denk dat iedereen ook een stukje privé mag/moet kunnen houden in een relatie. Maw: moet alles samen worden beleefd?

  Er is voldoende intimiteit, zoals ik het lees. Geef je elkaar wat ruimte, daar gaat niets kapot van. Dingen veranderen toch ook van tijd tot tijd.

  Reageer
  #5

  Ja dat begrijp ik allemaal wel. Maar er is toch voldoende tijd en ruimte om dit niet te doen terwijl ik naast hem lig? Dus ik mag dan ook gewoon mijn dildo uithalen en mijn ding doen wanneer hij naast me ligt in bed?  Zonder hem erbij te betrekken? Ik doe dat toch ook niet uit respect voor hem.

  Reageer
  #6

  Zou wel een mooi experiment zijn 🤭 Heb je misschien een leuk gesprek daarna.

  Geen respect.. dat klinkt alsof je dit niet hoort te doen ivm een ongeschreven regel die je hierover hebt. 'Je hoort jezelf niet te plezieren waar ik bij ben als ik niet meedoe'? Weet hij dat? Of heeft hij daar wat lossere ideeën bij?

  Reageer
  #7

  Zou je dit niet beter met je man kunnen bespreken?
  Vind het nogal overdreven ( en een beetje respectloos naar je man ) om dit openbaar op een forum te gooien.....
  En btw, wie weet hoe spannend hij het vindt als jij met je dildo aan de gang gaat terwijl hij mee geniet😉

  Reageer
  #8

  Natuurlijk heb ik dit al met hem besproken. Maar hij ontkent het en we komen in discussie. Ik wil er graag met hem over praten en een oplossing vinden waar we ons allebei goed bij voelen. We hebben nog nooit zo een probleem gehad in de 20 jaar dat we samen zijn. En als hij daar losse ideeën over heeft mag hij me dat gerust laten weten. Ik sta voor alles open. Dat heb ik hem trouwens al meerdere keren gezegd.  En openbaar? Niemand weet toch wie ik ben of wie mijn man is. Dus nee, dit vind ik niet respectloos naar mijn man toe om mijn probleem op een forum te bespreken. Ik had enkel gehoopt dat iemand me begreep. Ik kan toch niet bij vrienden gaan aankloppen hierover? Dat zou pas gênant zijn voor hem.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik zou het hoe dan ook loslaten: hij ontkent het, maar jij ziet het als probleem dat opgelost moet worden. Dat is een voedingsbodem voor niets positiefs. Als jij zelf iets ontkent, waarom doe jij dat dan? En werkt het dan als iemand dat problematiseert?

  Soms is een weg eromheen meer productief dan dwars er doorheen.

  Ken je het begrip radicale acceptatie? Dat is misschien handig nu: het in al zijn facetten echt zelf accepteren dat je onzeker bent en dat hij niet gaat bekennen wat hij doet. Wie weet komt hij er ooit op terug wanneer hij eraan toe is.

  Reageer
  #10

  Gewoon lekker zijn gang laten gaan,zelf ook gaan doen als je er zin in hebt leg gewoon je dildo in bed en als er een moment is dat je niet kunt slapen ik matrubeer ook wel eens als mijn vrouw baast mij slaapt en ik de slaap niet vatten kan. Geniet van e leven zolang het kan ook in de nachten als je wakker bent. Ben een man 58 jaar.

  Reageer
Reageer op: Mijn man betast zichzelf in bed
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief