brandend gevoel op voet

 • #1

  hallo,ik heb de hele dag een brandend gevoel al sinds zo`n 8 jaar boven op mijn voet en er is hielspoor geconstateerd,en vandaag boven mijn enkel links contant steekpijn en zak dan door mijn voet heen,wat is dit??de arts zegt er niets aan te kunnen doen

  Reageer
  #2

  Met al deze kwalen lijkt het erop dat jouw voet niet helemaal meer goed functioneert. Alsof er ooit iets mee is gebeurd of als gevolg van langdurige overbelasting of als gevolg van het dragen slechte schoenen (of hoge hakken).

  Alle klachten zouden dus kunnen zijn veroorzaakt door een enkel probleem, namelijk overbelasting, of een trauma, dat je langer geleden opgelopen hebt. Kan dat kloppen?

  De enige manier om deze klachten grondig aan te pakken lijkt mij het dragen van steunzolen. Steunzolen kun je laten aanmeten door een podoloog, en worden vergoed door de zorgverzekeraar.

  Reageer
  #3

  hallo sinas,

  ik heb eens een steek op m`n voet gehad van een of ander gek insekt in mexico,en heeft 6 weken geduurd voor dat die infectie over was,en m`n enkelbanden geschuurd,maar ik zal je tip opvolgen en eens kijken of steunzolen kunnen helpen,dank je.lida

  Reageer
  #4

  Ik denk dat voor die gescheurde enkelbanden een brace zinvol zou kunnen zijn. Was de infectie uitgebreid of viel het mee?

  Reageer
  #5

  Misschien eens een koudetherapie behandeling proberen?

  Reageer
Reageer op: brandend gevoel op voet
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief