Onverklaarbare klachten geraken niet opgelost

 • #1

  Goeiedag,
  Ik, jongedame 22 jaar, ONOPGELOSTE ZAAK HEEFT EEN ANTWOORD NODIG

  Hallo,
  Ik heb een aantal serieuze gezondheidsproblemen, maar niemand lijkt te vinden wat het probleem is. Ik heb meerdere bloedonderzoeken laten doen, scans en alles, maar niemand neemt het serieus vanwege mijn leeftijd.

  Klachten:
  Veel pijn in mijn botten en spierpijn zoals bovenarmen, mijn rug (ik heb scoliose maar het is niet dezelfde pijn), 's ochtends ben ik stijf alsof het tot de middag duurt voordat ik wat flexibeler ben. Soms heb ik ook de spierpijn alsof ik griep heb, deze sleept dan dagen mee en gaat langzaam aan iver maar dan heb ik terug pijn aan mijn beenderen of andere plekken.

  Ik heb extreme vermoeidheid, ik ben altijd zo moe.... Ik kan een hele dag slapen en toch moe zijn, ik heb al verschillende uren geprobeerd om te slapen maar na 4 jaar is het alleen maar erger geworden. Ik val bijna in slaap op mijn werk, op evenementen omdat ik zo moe ben. Het beperkt mij serieus in mijn leven.

  Ik kan me niet meer zoveel herinneren als ervoor, ik vergeet simpele woorden, namen van mensen, het is alsof mijn hoofd niet kan denken. Als ik praat kan ik soms niet normaal spreken dan stotter ik terwijl dit nooit gebeurde vroeger.

  Bloedonderzoek:
  Hoge hoeveelheid HLA B27 = Reuma factor positief
  Ana/Anca niet positief
  CRP - niet zo hoog 8
  Maar ze hebben onlangs koude agglutininen in mijn bloed gevonden? Wat betekent dat?

  Ik ben 3 jaar geleden ook positief getest op monuncleosis en het gaat niet weg.

  Kan iemand me alsjeblieft helpen? Ik word er gek van, vandaag voelde ik me weer zo slecht, ik heb nog een afspraak in een ander Gespecialiseerd ziekenhuis maar ze zeiden allemaal dat het komt omdat ik dik ben... Maar ik ben niet dik... Ik ben 1.70 en 70 kg voor veel mensen zie ik er mager uit.

  Mijn dokter neemt het serieus maar niemand anders neemt het serieus, het gaat helemaal niet goed met me, ik heb echt hulp nodig want ik voel me elke dag zo slecht, ik heb pijn en ik ben zo moe van deze pijn.

  Bijlagen:
  Reageer
  #2

  22 jaar 170 cm en 70 kg is wel wat aan de hoge kant. Een gezond gewicht zou 60-65 kg zijn.
  Je reuma factor is positief. Dat kan gewrichts- en spierklachten verklaren.
  Je EBV (Epstein Barr Virus) is ook positief. Blijkbaar de ziekte van Pfeiffer... dat kan dan de vermoeidheid verklaren
  Maar ik den dat daar dan toch ook iets te vinden van moet zijn bij de uitslagen. De screenshot is maar een gedeelte van de uitslagen

  Reageer
Reageer op: Onverklaarbare klachten geraken niet opgelost


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief