Pijn beide schouders

 • #1

  Ik heb sinds ongeveer 6 maanden pijn aan de voorkant van beide schouders (soort zenuwpijn) sinds een maand nu ook met uitstraling naar mijn armen/polsen/handen.

  Ook al 2 jaar aan het tobben met onverklaarde pijn in rechter voet met nu ook links steeds meer last.

  Via huisarts reumafactoren laten prikken en die zijn flink verhoogd: 31 met normale BSE

  1. Ik heb geen last van zwelling/roodheid of warmte. Iemand enig idee? Aangezien ik pas over ruim een maand bij een reumatoloog terecht kan

   

   

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik denk persoonlijk niet dat het zinvol is de mening van anderen online te vragen, denk dat je beter gewoon je onderzoeken af kunt wachten.

  Je kunt nu allerlei reacties krijgen die op jou helemaal niet van toepassing zijn,maar waardoor je je wel veel zorgen gaat maken.

  Ik weet nog of je al bij een fysiotherapeut bent geweest? Anders zou je daar nog naartoe kunnen gaan om te kijken of dat verlichting van je klachten kan bieden.

  Sterkte in elk geval,groetjes Suzan

  Reageer
  #3

  Ben al bij fysio geweest, die heeft oefeningen gegeven. Dit heeft niet geholpen

  Reageer
  #4

  Oefeningen snap ik dat dat als je pijn hebt,geen effect heeft. Ik zat meer te denken aan behandelingen om je spieren meer te ontspannen,zodat je gewrichten ook minder belast worden door de spierspanning. Dan bedoel ik dingen als ontspannings massages, misschien milde dry needling, medical taping. Dat geeft misschien verlichting. Oefeningen waarbij je echt kracht gebruiken moet zou ik zowieso even mee wachten tot je bij de reumatoloog bent geweest en een duidelijkere diagnose hebt gekregen. Oefeningen om een beetje soepel te blijven zonder dat ze belastend zijn, zijn over het algemeen wel goed om nog meer klachten te voorkomen omdat je dan helemaal vastroest. ( dit is het motto van mijn fysio )

  Reageer
  #5

  Dank je wel voor je antwoord.  Ik probeer ze zo goed mogelijk gewoon te gebruiken. Massage doe ik ook regelmatig.  Dry needeling wacht ik nog maar even mee inderdaad. Ik ben best sportief en probeer dan ook zoveel mogelijk in beweging te blijven.

  Reageer
Reageer op: Pijn beide schouders
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief