kan je zwanger raken door je zelf te vingeren?

Online ZorgZus
  • #1

    Heey,

    ik ben 14 jaar.

    ik heb mij zelf gevingerd. Ik moest deze maand ongesteld worden. Maar ik ben t niet. Nu nog steeds niet. Ik ben wel aan gekomen. Mijn vraag is: kan je zwanger raken door je zelf te vingeren?

    ik heb ook de pil gebruikt voor op vakantie. Na de pil ben ik nog ongesteld geworden maar daarna niet meer. Hoe kan dat?

    ik hoop dat jullie antwoord kunnen geven op mijn vragen dan ben ik minder bang dat ik zwanger ben.

    Gr. Anoniem

    Reageer
    #2

    Van jezelf vingeren kun je onmogelijk zwanger raken. Om zwanger te raken is er sperma nodig. Dat komt niet uit je vingers maar uit een penis.

    Is je menstruatie normaal wel altijd op tijd?
    Hoelang heb je pil geslikt en waarvoor?

    Reageer
    #3

    Mijn broer trekt zichzelf nog wel eens af, dus is het mogelijk dat zijn sperma ergens aanzat wat ik heb aangeraakt en toen mezelf heb gevingerd en nu zwanger ben? Had net heel klein beetje bloedverlies ongeveer 2 weken voor menstruatie, maar was na 1x vegen al weer weg. Is dit iets?

    Reageer
    #4

    Zo kun je niet zwanger raken.
    Om infecties te voorkomen, is het misschien een idee om eerst je handen te wassen voordat je gaat vingeren

    Reageer
    #5

    je krijgt toch biologie op school of let jij niet? sorry maar vind deze vraag echt triest, zoiets kan je zelf ook wel weten door google zoekmachine te gebruiken.

    Reageer
    #6

    Nee dit is onmogelijk.
    Maar heb je de pil dan door gepakt ?
    Want dat kan dat je dan niet ongesteld word. Wacht gewoon een paar dagen en je zult zien dat je vanzelf ongesteld word. Maar zwanger geraken van vigerende kan niet. Als je nog niet ongesteld ben ga dan naar de dokter. En aankomen das normaal als je de pil pakt. Toen ik de pil net pakte kwam ik ook aan. Dat gaat vanzelf weer over. Maak je niet druk ?

    Reageer
    #7

    Nee gwn nee

    Reageer
    #8

    heyy,

    Ik heb mizelf vorige week gevingerd. Alleen nu denk ik dat ik zwanger ben omdat ik nu heel snel moe ben en ik heb elke ochtend 10 min hoofdpijn, ben ik nu zwanger?

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

     

    pls help me! Ik ben nog maar 12

    Reageer
    #10

    Je moet beter opletten tijdens de biologielessen op school... gebruik het internet een nuttig in kijk eens hoe je zwanger raakt...

    Reageer
    #11

    Ik had de zelfde vraag. Een dag na het mastruberen kreeg ik hele erge buikpijn en krampen. Dit ging 4 dagen door. Het is nu de vijfde dag en het is er nog steeds, mama denkt dat ik buikgriep heb.ook is mijn menstruatie te laat.  Maar ik maak me zorgen.

     

    Klachten:

    Buikkramp

    Misselijkheid

    Lichtelijk hoofdpijn

    1. Diaree
    Reageer
    #12

    Hoi,

    Ik heb vroeger met biologie geleerd dat je om zwanger te worden toch echt sperma nodig bent. Dat komt uit de penis van een man,niet uit jou eigen ( of iemand anders ) vinger....... Je zou eens kunnen googlen hoe het werkt om zwanger te worden?

    Dus zwanger kun je onmogelijk zijn.

    De klachten die noemt kunnen heel goed komen omdat je menstruatie er aan komt.

    Reageer
    #13

    Hey ik ben al vaker ongesteld geweest maar het komt niet altijd op tijd hoe komt dat?

    Reageer
    #14

    Hoe oud ben je en vanaf welke leeftijd menstrueer je al?

    Reageer
    #15

    Ik heb het zelfde ik ben ook heel bang ik ben zelf 13 maar door uren op het internet te zoeken denk ik dus dat je door je zelf te vingeren niet zwanger kan raken ik ben ook aan gekomen en ben nog steeds bang dat ik zwanger kan zijn😩

    Reageer
Reageer op: kan je zwanger raken door je zelf te vingeren?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief