Bedrogen en weet me geen "/> Bedrogen en weet me geen raad - Medische Forum - Dokter.nl

Bedrogen en weet me geen raad

Online ZorgZus
 • #1

  Ik wil mijn verhaal heel graag delen.
  Ik ben 17 jaar samen met mijn vriend. Hij heeft eigenlijk altijd van grote borsten gehouden en is wat extremer in sex als de meeste (altijd wat meer als huis tuin en keuken seks) . Ik heb hem betrapt op MSN gesprekken toen wij een jaar een relatie hadden. Die gesprekken gingen over seks en fantasieën ook ontdekte ik dat hij vaak naar porno keek (met grote cups).

  Dat is in die 17 jaar nog een aantal keer voorgekomen (4 a 5 zover ik hem heb betrapt) het is altijd bij gesprekken gebleven nooit contact in het echt.

  Afgelopen jaar hadden wij een flinke dip in de relatie. Dat was in d'r maanden november december. Er is toen een hoop gebeurd en we leefden een beetje naast elkaar. Ik zat niet goed in mijn vel vanwege problemen met mijn oudste dochter van 3 en een overleden familielid en contact met andere familieleden dat verbroken is toen. Ik kon toen alles niet goed meer aan en heb ook deels mijn verdriet weggedronken en redelijk wat alcohol genuttigd.

  Tot ik een maand geleden ontdekte op zijn telefoon dat hij contact had met een vrouw. Die had hij ontmoet op marktplaats omdat hij een bh wou kopen van haar. Wederom grote cup. Dit contact is 3 maanden lang geweest en hij heeft haar ook enorm veel cadeaus gegeven (opgestuurd) en ook filmpjes van zichzelf gestuurd waar hij zich aftrok. Ik was in complete shock want wij hadden het in die tijd zeker niet breed en zelfs de kachels uit heel de winter. Ik zag dat hij haar dus cadeaus van een totale waarde van over de 1000 euro heeft gestuurd.

  Om een lang verhaal kort te maken en enorm veel gepraat te hebben is zijn antwoord dat hij zich depressief voelde en ook eenzaam etc omdat ik die periode dus niet naar hem omkeek en redelijk veel dronk. Hij zegt naar aandacht opzoek te zijn geweest. Waarom de cadeaus vroeg ik zegt hij ja om aardig gevonden te worden etc etc

  Hij is wel meteen hulp gaan zoeken bij een seksuoloog aangezien ik er echt kapot van was/ben. Ik begrijp het nog steeds niet zo goed allemaal.

  Ik weet ook niet meer of het logisch klinkt dat iemand dan dit soort dingen kan doen of dat ik gewoon blind ben. Ik ga van de ene kant naar de andere met mijn gevoel.

  Wel heb ik in al die jaar een soort complex gekregen ook vanwege mijn borsten die dus met een a/b cup heeeel anders zijn als wat hij steeds zoekt en daardoor hebben wij ook zelden seks waarbij ik nuchter ben. Op de 1 of andere manier kan ik me niet ontspannen bij hem of mezelf zijn ook vanwege alles wat er is gebeurd (dit op seks gebied dan)

  Ik heb 2 kleine kinderen en een lange relatie dus wat alles ook nog extra moeilijk maakt.

  Vind het heel moeilijk om alles te relativeren en beslissingen te maken en te geloven dat alles voor aandacht was.

  (Ze hebben elkaar nooit gezien ik heb contact verzocht met deze vrouw en haar gesproken en ook zij bevestigd dat er geen ontmoeting is geweest. Wel cadeaus kaartjes brieven etc en bel en app contact)

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ik kan nu een heel verhaal gaan typen,maar bij het lezen van je verhaal denk ik maar één ding:
  Kies voor jezelf!!
  Want na 17 jaar samen gaat hij niet veranderen.
  Dat kun je hopen,maar het gaat niet gebeuren.
  Als je nu nog op goede voet met hem staat,zou ik omwille van de kinderen daar nu met hem over praten,zodat je voor hun goede afspraken kunt maken. Voordat je op een geven moment met ruzie tegenover elkaar staat omdat hij weer wat met een andere vrouw heeft en het hard tegen hard gaat. Online of in het echt,het is gewoon vreemd gaan wat hij doet!
  Kies voor jezelf, dan kun jij jezelf zijn en hij ook.
  Dit klinkt misschien kort door de bocht,maar ik kan uit ervaring zeggen dat als iemand al zoveel jaar in een bepaald patroon zit, hij dat niet zomaar los kan laten. Ookal zou hij dat beloven.
  Ik wens je sterkte en wijsheid!

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Bedankt voor het antwoord! Moet wel zeggen dat hij zelf deze keer er ook echt van is geschrokken en nu dus ook hulp heeft gezocht.
  Maar heb ook mijn twijfels of dit nog weggaat. Hij zegt veel spijt te hebben en dat kan ik ook wel zien.

  Wat een rot situatie ook pf

  Reageer
  #4

  Ja, het lijkt me idd een rot situatie!

  Heeft hij alleen hulp gezocht of gaan jullie samen? Als je met zn tweeën naar een therapeut of counseler gaat, dan kun jij ook jou gevoelens uiten en kan de therapeut daar feed back op geven naar jullie allebei. En je beide wat er gezegd en geadviseerd wordt,ipv dat je alleen zijn kant hoort als hij thuis komt.

  Reageer
  #5

  Wat doe je nog bij die man? Lijkt me niet een hele leuke man zo te lezen. Tijd om voor jezelf te gaan kiezen na 17 jaar, zoals suus al schreef

  Je hebt er niet veel aan, maar persoonlijk vind ik kleine borsten veel aantrekkelijker dan grote borsten….. dus dat complex is niet echt nodig

  Reageer
Reageer op: Bedrogen en weet me geen raad
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif