Mijn vriendin heeft veel minder zin in seks dan ik.

Online ZorgZus
 • #1

  Beste. ik heb sinds een half jaar een relatie met een vrouw. de eerste maanden hadden wel wel geregeld seks. dit was voor mij nog even wennen en voelde niet altijd prettig. ik ben namelijk iemand die eerst even aan iemand gewent moet raken. nu een half jaar later heb ik veel meer zin dan haar merk ik. we doen het eigenlijk ook alleen maar als zij er zin in heeft. ik werd vaak afgewezen met ik ben moe of nu geen zin. als ik moe ben doe ik het wel omdat zij zin heeft en ik denk dat ik mijn kans maar moet pakken. nu is het zo dat ik vaker ga masturberen als zij er niet is. ik zit er ook aan te denken om haar terug te pakken en als zij zin heeft af te wijzen. ik word er chagarijnig van als ik geen seks heb. in haar vorige relaties had zij mannen die elke dag seks wilden en dit wil zij niet meer. dit heeft zij al meerdere malen aangegeven. erover praten zal dus geen zin hebben. ik vind het wel jammer dat het nieuwtje er voor haar al zo snel af is. in de eerste maanden hadden we zeker 5 keer per week seks en nu nog maar 2x per week. ik vind dit echt te weinig. ze zegt steeds dat ze mij een lekkere vent vind maar zo voel ik mij niet! wat kan ik nog doen?

  Reageer
  #2

  2x per week is nog wel veel hoor. Wacht maar tot je een paar jaar samen bent..

  Je kunt haar niet verplichten om iets te doen wat zij niet wilt. Misschien moet je meer energie erin stoppen? Romantisch met kaarsjes.. rozenblaadjes...

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  "erover praten zal dus geen zin hebben" dat is dan een voorbarige conclusie. Je zult het gesprek toch moeten aangaan. Er niet over praten en zoiets als "terugpakken" werkt helemaal niet. Dat is de doodsteek voor een relatie.

  Reageer
  #4

  Inmiddels afgelopen zondag is de relatie uit gegaan. we hadden al vanaf die woensdag ervoor geen seks meer gehad terwijl dit normaal om de dag was. ik heb nog van alles geprobeerd door leuke hints te geven toen ze zei we moeten nog dit en dat. zo van ik weet ook nog iets leuks.. maar daar werd niet op in gegaan .mevrouw zat liever op haar tel de hele ochtend en middag al . toen ik uiteindelijk besloot alleen naar boven te gaan om op haar te wachten omdat dit andersom vaak ook zo ging zei ze nog ja ik kom ook zo . na een half uur toen ik zelf maar weer eens beneden ging kijken zat ze nog steeds op haar tel. mijn inmiddels ex vriendin heeft ME klachten en is daarbij chronisch ziek. hier had ik alle begrip voor dat ze vanwege haar ziekte met lotgenoten praat . maar die middag las ze meer aan nieuwsberichten. ik maakte enkel een opmerking of de tel nu zo belangrijk was. dit schoot al gelijk in het verkeerde keelsgat. ik was gelijk een zeikerd en ze pakte gelijk haar spullen om naar haar huis te gaan. toen ik vroeg hoe ze dan verder wilde en of ze dan nog contact op zou nemen of ik naar haar antwoorde ze ik weet het nog niet.

  we sliepen afgelopen maanden elke nacht samen en zouden ook samen gaan wonen. het is een vrouw met veel problemen. niet alleen haar gezondheid speelt haar parten maar ook nog eens 2 huwelijken en een paar relaties die ze heeft gehad. ze gaf van begin af al aan wat ze allemaal niet meer wilde in onze relatie omtrent haar verleden. hierin kwam ze wat verbitterd over. in begin toen we pas hadden zat ze helemaal niet veel op haar tel en had ze veel meer aandacht voor mij.. ik merkte de laatste tijd al vaker op zodra ze bij mij binnen was dat ze gelijk al ging kijken op die tel. s'ochtends gaat ze er zelfs mee naar de wc en blijft dan lang zitten. ook als ik haar betrapte legde ze hem soms gauw weg of klikte dan het scherm weg waar ze op zat en legde hem dan snel weg alsof ze dan maar net even keek en er niet al lang op zat.

  uiteindelijk naar woordenwisseling is ze de deur gegaan met haar slaapspullen. uitpraten lukte niet. ik bleef hameren over hoe nu verder want ik had ook nog spullen bij haar liggen en wilde deze dan ook ooit nog terug zien. ze gaf daar geen antwoord op en liet mij in het ongewisse achter. ik ben er daarna achteraan gegaan en kwam haar tegen en heb dan voor mezelf maar besloten dat het uit moest zijn. ik ben nog een stuk mee naar haar huis gegaan voor mijn spullen en ze leek het ermee eens dat ik het uit had gemaakt.

  ik weet nog steeds niet goed wat er nu de afgelopen dagen in haar hoofd heeft afgespeeld. vorige week woensdag was alles nog koek en ei. als zij zin had in seks dan deed ik altijd mee. andersom was ze vaak moe en vanwege haar chronisch ziek zijn had ik daar begrip voor ,dus ik drong dan ook niet aan op sex .in begin van onze relatie had ik dat een keer wel gedaan omdat ik zo'n zin had en toen had ik haar aan het huilen gemaakt wat ik niet meer wilde omdat ik van haar hield. dus ik liet het initiatief volledig aan haar over. temeeer omdat we toch altijd wel om de dag seks hadden. vaak zei ze ook dat ze van mij hield. maar de laatste dagen voor het uit ging ook niet meer.

  we hadden elkaar vorig jaar oktober leren kennen .7 maanden heeft onze relatie geduurd . maar ik weet nu eigenlijk zeker dat ze nooit echt van mij gehouden heeft en mij gehad heeft om maar iemand te hebben. tussen haar huwelijken en andere relaties heeft nooit veel tijd tussen gezeten voordat ze weer een ander had.

  in haar laatste relatie voor mij had ze met iemand die ik ook kende .die man heeft flink van haar geprofiteerd en misbruik gemaakt en weinig aandacht aan besteed omdat hij met zichzelf bezig was dan voor haar. . toen hij het met haar uitmaakte wilde ze wel met hem verder en kreeg ze het nog aan haar hart ook ervan toen hij haar niet terug wilde. het is echt een knappe man. veels te knap voor haar. ze zei ook tegen mij dat hij hem zo bewonderde en dat ze in het begin toen ze elkaar leerden kennen niet kon geloven dat zo'n knappe man haar leuk vond. achteraf kwam ze dus bedrogen uit omdat hij van haar profiteerde en gebruikte . ik ben niet zo knap maar was er wel elke dag voor haar. ze gaf zelf toe dat ze dit keer met mij voor karakter ging. ik ben verder een hele lieve man en als iemand ook lief voor mij is doe ik er alles voor . ik kreeg altijd te horen dat als ik iets voor haar deed ze dit nog nooit meegemaakt had met geen van haar exen ,en ik gaf haar altijd alle aandacht waarvan ze genoot. maar ze kon van mij blijkbaar heel weinig hebben als ik het ergens eens niet mee eens was en tegengas gaf. in haar laatste huwelijk ging haar man vreemd en bleef ze zelfs bij hem. jaren later werd ze naar eigen zeggen ingeruild voor een ander die hij al had en zij van hem te horen kreeg na een potje seks dat hij van haar ging scheiden. ook met die man wilde ze nog verder want ze was naar eigen zeggen geen opgever. waarschijnlijk was ik dan toch niet knap en goed genoeg en heb ik haar teveel in mijn armen gesloten. het lijkt er sterk op dat ze het onbereikbare wil.

  Reageer
  #5

  Als ik dat zo lees denk ik dat je beter maar blij kunt zijn dat het over is....

  Reageer
  #6

  Ik zou echt dood- en doodmoe worden van een man die zo gefixeerd is op seks. "Al geen seks sinds vorige week woensdag". ME heb ik overigens niet.

  Ze zal vast van alles mankeren, maar jij bent ook niet realistisch en vermoeiend.

  Reageer
  #7

  Uit de laatste monitor van sekskenniscentrum Rutgers (2017) blijkt dat een gemiddelde van twee keer per week voor de meeste mensen niet opgaat. Veruit de meeste 25-plussers hebben niet meer dan drie keer per maand seks

  Reageer
  #8

  Dood- en doodmoe zou ik van je worden.. en ik heb geen ME.

  Compleet onrealistisch om zo vaak seks te willen. Waar gaat het over.

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Mijn vriendin heeft veel minder zin in seks dan ik.
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief