Veel spijt na vreemdgaan tips

Online ZorgZus
 • #1

  Ik ben vreemdgegaan met een vriend van die jongen waarmee ik wat had, ik dacht er niet goed bij na. Maar die jongen waarmee ik wat had stuurde me nooit echt uit zichzelf een berichtje/ bellen dus misschien mistte ik aandacht. Maar nu achteraf heeft het de jongen heel veel pijn gedaan, en ik kan het vreemdgaan van mezelf niet vergeven en ik ben eigelijk de hele dag door verdrietig en ik voel me een slecht persoon. Hoe kom ik hier overheen?

  Reageer
  #2

  Hoi ik herken dit wel helaas.. weet je vriend het?

  T enigste wat voor jezelf kan helpen is eerlijk zijn naar je vriend toe , kijken of hij dan nog verder wil gaan. En je er ook echt voor gaat als je dat nog wilt, hem laten zien dat je er echt spijt van heb . Of t loslaten en tijd voor jezelf nemen , nadenken doe je denk ik al continu je rot voelen ...Alleen t gevoel blijft wel even hangen ,je denk voor jezelf had ik het maar nooit gedaan zo dom! . Maar het is gebeurd en je kan dat niet meer terugdraaien helaas ..  groetjes A

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
Reageer op: Veel spijt na vreemdgaan tips
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief