Seks zonder condoom

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo,

    Ik slik nu ongeveer een half jaar de anticonceptiepil. Ook gebruiken we een condoom tijdens het vrijen. Binnenkort zouden we het graag eens een keer zonder willen proberen. Beschermt alleen de pil voldoende tegen zwangerschap? Ik vergeet hem niet vaak, en als ik hem dan eens een keer vergeet neem ik hem alsnog de volgende ochtend in. Ook heb ik ondergewicht. Geen idee of dit er invloed op heeft, maar ik zet het er maar even bij.

     

    Mijn vraag is dus: is seks met alleen de pil veilig?

    Reageer
    #2

    De pil is zeker betrouwbaar, maar dan moet je er geen vergeten. En als je er een keer een vergeet, moet je ervoor zorgen dat je binnen 12 uur na het vergeten de vergeten pil alsnog inneemt.

    Reageer
    #3

    Oké, fijn om te horen! De laatste keer dat ik hem vergat was ongeveer drie weken geleden. Ook slik ik de pil drie maanden door met één stopweek er tussen. Ik ben dus 4 keer per jaar ongesteld. Stel dat we nu seks zouden hebben zonder condoom, raak ik dan niet zwanger?

    Reageer
    #4

    Als je de pil doorslikt is het vergeten van een pil sowieso niet zo'n probleem . Dus raak je niet zwanger

    Reageer
Reageer op: Seks zonder condoom


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief