Seks en pil

 • #1

  Hey dokter ik heb een vraagje, ik ben aan de pil en vandaag is de 1ste dag van mijn stopweek dus gisteren was de laatste pil ik neem ze juist en correct en vandaag heb ik seks gehad. Hij is niet in mijn vagina klaargekomen zo op de zijkant van mijn kont maar ik weet niet of er sperma ook een beetje in mijn vagina is gegaan ik ben dan snel naar wc gegaan geplast en gewassen en na 1 uur hebben we weer gehad ik was ophem toen hij klaarkwam heeft ze uit mijn vagina gedaan en zo klaargekomen op zijn buik niet in mijn vagina, ik neem mijn pil juist correct is er dan risico voor zwangerschap nee tog hee..??

  Reactie
  #2

  Nee, je bent ook in de stopweek gewoon beschermd

  Reactie

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Wat te doen als jullie relatie onder druk staat?

  Jullie komen er samen niet meer uit. Het hebben van relatieproblemen kan dagelijks het leven behoorlijk belemmeren. Jullie hebben het... Lees verder
  Partner content
Reageer op: Seks en pil
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief