Afscheiding die zuur?/ijzerachtig ruikt en smaakt

Online ZorgZus
  • #1

    Hallo ik heb een probleempje, ik loop al heel erg lang met het probleem dat ik veel witte afscheiding heb.
    Al een paar keer een schimmelinfectie gehad een keer bacteriële vaginose en een keer chlamydia.. allemaal behandeld in het verleden.
    Al vaak bij de dokrer aangegeven over de witte afscheiding maar werd bij verteld dat dit heel normaal is. Maar toch ervaar ik er veel ongemak door. Als ik bijvoorbeeld sex heb gehad en erna pijp dan proef ik het heel erg en het smaakt naar ijzer en ruikt er ook naar of zit het op zijn penis.. ik schaam me hier voor en wil dat dit gewoon weg gaat wie weet hier iets op of heeft dit zelfde probleem?

    Reageer
    #2

    In herken dit wel maar naar mij weten hoort dit er altijd bij. Mijn afscheiding verandert door de maand heen van waterig - slijmerig - crème achting (en rood :p), is ook altijd aanwezig. Van dat zurige misschien licht ik niet maar dat ijzerachtige herken ik heel erg. Ben je misschien van anticonceptie gewisseld? Ik heb gehoord dat er dan ook het een en ander kan veranderen. Of als je zwanger ben kan je last krijgen van overmatige afscheiding. Ook zou het kunnen helpen als je producten gebruikt daar beneden met de juiste PH waarde voor je vagina. Het zou dat het zurige dan minder word. Maar al met al klinkt het niet heel spannend meer als iets wat erbij hoort. Ik hoop dat he hier iets mee kan

    Reageer
    #3

    Anonieme,dankjewel voor je reactie ik doe eigenlijk nooit wassen met zeep beneden alleen met water maar het is vooral gewoon heel hinderlijk als je seks hebt dat je een beetje tegengehouden wordt.. Ik ben niet gewisseld van anticonceptie en zwanger ook niet want heb het echt al super lang..

    Reageer
    #4

    ALs je de pil of andere hormonen gebruikt: die zorgt voor tal van ontregelingen in je lichaam en verstoort je vaginale milieu. Antibiotica verstoren je darmflora, zorgen voor verlies aan vitaminen en mineralen en bevorderen de ontwikkeling van candida.  Een natuurgenezer zou je kunnen adviseren hoe je lichaam weer in evenwicht te brengen. Gebruik zelf een pessarium.

    Reageer
Reageer op: Afscheiding die zuur?/ijzerachtig ruikt en smaakt


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief