Kan ik zo zwanger zijn?

Online ZorgZus
 • #1

  Ik wil hier graag een vraag stellen die mij al maanden bezig houdt. Een tijd terug heb ik soort van droog seks gehad met mijn vriendje. Naja we lagen naast elkaar met onze broeken nog aan. Hij zat aan zijn penis en 2 minuutjes later heeft hij over mijn clitoris gewreven en ik kwam klaar. Ik ben nog maagd dus hij is er niet in geweest met zijn vingers. Hij was wel nat dus de kans is groot dat er sperma of voorvocht aan zijn vingers zat. Om bij mij te komen moest hij wel met zijn hand langs mijn shirt, door mijn broek en onderbroek naar mijn clitoris. Ik heb een regelmatige cyclus maar ik ben al vanaf december!! Niet meer ongesteld geworden. Ik ben aangekomen en heb pijnlijke borsten. Kan ik zwanger zijn???

  Reageer
  #2

  Zo raak je toch echt niet zwanger

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Bedankt voor uw berichtje. Hoe verklaart u anders mijn klachten? Mijn menstruatie blijft al 3 maanden weg en sinds 3 dagen kan ik alleen nog maar spugen. Zijn vingers waren nat toen hij over mijn clitoris wreef maar hij moest nog wel langs mijn kleren.

  Reageer
  #4

  De klachten hebben toch echt een andere oorzaak. Ga daarmee naar de huisarts

  Reageer
Reageer op: Kan ik zo zwanger zijn?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief