Seks met je ex

Online ZorgZus
  • #1

    Pff waar moet ik beginnen? Even in het kort proberen uitleggen. Ik had een relatie van 14 jaar. Samen 3 kinderen. Hij wou scheiden. Toen ik alleen ging gaan wonen. Voelde ik me steeds beter in men vel. Dz kinderen gingen week om week. Dat liep vlot en toen trok men ex me teeug aan in april.alles ging goed in mei moest hij uit de koopwoning. Ik heb hem toen in huis genomen omdat het toch goed ging. Op 1 juli had hij zen sleutel van zijn woning. Toen is hij beginnen vervanderen. En ik voelde dat er iets niet klopte. Dus begin aug heb ik hem bij mij buiten gezet en hem naar zen eigen woning gedtuurd. Hierdoor heeft hij een krak geregen. Nog geen week later had hij al een nieuwe vriendin. Waar hij veel van verwachte. Maar is nu sinds een week uit. En wij hebben deze week samen in bed gelegen gzvreeen maar hij wil verder geen verplichtingen of er vragen bij stellen. Ik heb wel nog gevoelens voor hem kan hem moeilijk mos laten ondanks hij me veel heeft aangedaan. En moesten wz terug een relatie krijgen meer of de helft van men vrienden zou dit afkeuren. En ik weet ook nier of het oprecht zou zijn van zijn kant.hij laat ook het achterste van zijn tong niet zien.is zo moeilijk. Hoe laat je zo iemand los of neem je er afstand van.

    Reageer
    #2

    Lees zelf eens goed terug wat je hebt geschreven.

    Dat liep vlot en toen trok men ex me terug aan in april.alles ging goed in mei moest hij uit de koopwoning.

    Op 1 juli had hij zen sleutel van zijn woning. Toen is hij beginnen vervanderen

    Dus begin aug heb ik hem bij mij buiten gezet. Nog geen week later had hij al een nieuwe vriendin

    Wat denk je nou zelf wat er aan de hand was? Zou het niet kunnen dat hij gewoon dringend op zoek was naar onderdak omdat hij uit de woning moest?

     

    Reageer
Reageer op: Seks met je ex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief