Map pijnlijk

Online ZorgZus
 • #1

  is het normaal dat als je de MAP slikt en dan over 2 dagen ineens steken krijgt in je vagina en tijdens t plassen branderig gevoel? Ik heb dit altijd wanneer ik de map slik en na een week gaat het wel weer over maar hoe kan dit eigenlijk want het komt echt door die map

  Reageer
  #2

  Dat zeker door de MAP komen. Dat veroorzaakt door de hoge dosering hormonen.

   Ik heb dit altijd wanneer ik de map slik   Als je de MAP vaker moet gebruiken, is dat natuurlijk niet goed. Het is echt een noodpil die niet als alternatieve anticonceptie gebruikt mag worden. Denk er eens over na om een andere vorm van anticonceptie te gaan gebruiken.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  hoi tandod bedankt voor uw reactie. De reden waarom ik de pil niets slik is omdat ik het nog geheim hou van me ouders dat ik en me vriend seks hebben. Ik wil ook heel graag de pil gebruiken want meestal als we het met condoom doen voelt dat ook niet fijn. Wat kan ik t beste doen?

  Reageer
  #4

  Hoe oud ben je?

  Reageer
Reageer op: Map pijnlijk
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief