Angst voor anale sex

Online ZorgZus
  • #1

    Sinds kort heb ik een nieuwe vriend.En waar ik al bang voor was:hij wilt graag anale sex,hij vind dat helemaal geweldig!Ik gun hem echt van alles,maar na meerdere ervaringen met anale sex weet ik hoe het voor mij is,hoe het voor mij aanvoelt..en ik vind het echt vreselijk.Het is het meest pijnlijke wat ik ooit heb moeten ervaren,ik ga liever nog een keer bevallen!

    Hij wilt er niks van horen,is ervan overtuigd dat ik dat zo voel omdat mijn vorige ervaringen slecht waren,dat het met hem wel anders zal zijn,omdat hij voorzichtig is,ik me bij hem zal ontspannen...maar ook dit heb ik allemaal al eerder gehoord.Het verandert er niks aan.Ik voel me nu nogal in een hoekje gedreven.Wat moet ik nu?Zou het echt zo kunnen zijn dat het is zoals hij zegt?

    Reageer
    #2

    maar na meerdere ervaringen met anale sex weet ik hoe het voor mij is,hoe het voor mij aanvoelt..en ik vind het echt vreselijk.Het is het meest pijnlijke wat ik ooit heb moeten ervaren   NIET DOEN DUS!!!!!

    Als je vriend hier geen begrip voor heeft, is het een grote egoïst die alleen maar aan zijn eigen plezier denkt. Dit is in een relatie nooit goed. Als hij dit wil doordrijven, dan raad ik je dringends aan om een andere vriend te zoeken.

    Reageer
Reageer op: Angst voor anale sex


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief