Tampon in, toch sex.. wat nu?

Online ZorgZus
 • #1

  Seks Gehad Met Tampon Nog In Mijn Vagina...

  Ik heb iets heel stoms gedaan. Ik had nog een tampon in (wist ik niet) en toen heb ik sex gehad met mijn vriend :S De volgende dag kwam ik er pas achter, heb toen met moeite de tampon achteruit mn vagine kunnen halen.

  Nu vraag ik me af; moet ik nog naar de dokter ter controle? Of kan er niet veel beschadigd zijn? (heb nergens last van nu trouwens)

  Ben benieuwd naar jullie reacties!

  Anne

  Reageer
  #2

  misschien is er toch wat overgebleven en dan kun je een schimmelinfectie krijgen. dan krijg je verschrikkelijke jeuk. ga voor de zekerheid maar ff naar de huisarts.

  Reageer

  Het hebben van relatieproblemen kan je leven behoorlijk negatief beïnvloeden. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook dan helpen wij je graag verder.

  Partner content
  #3

  Even wat vraagjes; als jullie seksen, wassen jullie je zelf of elkaar dan niet? Hoe vaak verschoon jij jezelf? Heeft hij hem er gelijk ingestopt en hebben jullie geen voorspel? Je gaat toch naar de wc als je seks hebt gehad om te plassen? En om jezelf schoon te maken (hoewel wij wel). Dan merk je het toch en heeft hij je niet gevingerd. Je ziet het touwtje toch zitten?

  Reageer
  #4

  Als ik ongesteld ben heb ik juist veel zin.
  Ik gebruik zelf softcup, daar voel je niets van en het is ook geen kliederboel. Je vriend merkt niets van het bloed en na de seks verwissel je de softcup.

  Reageer
Reageer op: Tampon in, toch sex.. wat nu?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief