Tampon kwijt?

Online ZorgZus
 • #1

  Hoi! Gisteravond voor het slapen gaan heb ik een nieuwe tampon in gedaan. Vanmorgen bij het opmaken bedacht ik me: 'ik moet mijn tampon nog verschonen'. Maar.. ik kon hem niet meer vinden. Nu weet ik dus niet of hij in mijn vagina is kwijtgeraakt of dat ik hem volledig op de automatische piloot eruit heb gehaald vanmorgen toen ik naar de toilet ging.

  Ik ben op mijn hurken gaan zitten en heb goed gevoeld en geperst maar er is geen tampon of touwtje te bekennen als ik met mijn vingers voel. Ik kan tot mijn baarmoedermond voelen, maar kom onderweg niets tegen.. nu heb ik daarna een nieuwe tampon in gedaan en die er net weer uitgehaald ter test, en daar zit gewoon bloed aan (niet veel, maar hij zat er ook niet lang in). Als die andere tampon er nog in zou zitten, zou aan deze nieuwe toch geen bloed kunnen zitten?

  Graag tips! Ben namelijk bang dat mijn tampon er nog in zit..

  Reageer
  #2

  Lijkt me niet erg waarschijnlijk dat er nog een tampon in zit. Maar je zou naar de huisarts moeten gaan om 100% zekerheid te hebben

  Reageer
  #3

  Ik heb meerdere keren gehurkt heel goed en diep gevoeld om te zoeken, ook rondom mijn baarmoedermond maar voel simpelweg echt niets. Ook geen touwtje. Mijn partner heeft ook gevoeld, maar die voelt ook helemaal niks. Als er nog een tampon zou zitten, zou je dan wel iets moeten voelen?

  Heb inmiddels nu langere tijd een tampon in gehad en daar zat gewoon bloed aan.. kan dat als er dus nog ergens bovenin een tampon zou zitten? Daarnaast.. de tampon die er nu in zit kan ik gewoon heel goed voelen als ik er met mijn vinger in ga... het kan toch niet zo zijn dat eentje 's nachts helemaal naar boven doorschiet?

  Reageer
  #4

  Dan zal er ook niets meer gezeten hebben

  Reageer
  #5

  Hoi, was ik weer. Ben inmiddels bij de huisarts geweest, die heeft met een eendenbek gekeken maar zei dat er niets in mijn vagina zat. Ze zei ‘in alle hoeken en gaten’ te hebben gekeken maar dat er echt niets te zien was. Ze heeft ongeveer 5 minuten onderzoek gedaan. Ik was toen gerustgesteld maar inmiddels voel ik me niet lekker; diarree, misselijk en keelpijn. Deze symptomen kunnen wijzen op TSS… Mijn temperatuur schommelt de hele dag al tussen de 37,1 en 37,4 dus koorts heb ik niet, maar en ben ik toch bang dat mijn tampon er toch nog in zit en ze dus niet goed gekeken heeft…

  Kan iemand mij geruststellen?

  Reageer
  #6

  Onmogelijk dus

  Reageer
Reageer op: Tampon kwijt?
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief