• #1

  iedere keer als het goed gaat met mij, dan kom ik in een periode dat ik mijzelf niet goed genoeg vind. ik pieker hier over, en raak dan in de war.
  of het nu op mijn werk is of prive. Ze zeggen dan tegen mij dat alles heel goed gaat, maar dat kan ik niet begrijpen omdat ik vind dat ik niet zo kan zijn.
  Wie kan mij helpen?

  Reageer
  #2

  Ik denk dat je over een bepaald aspect bij jezelf ontevreden bent. Over iets dat je liever niet wilt weten maar eigenlijk wel weet. Ik zou het eens hardop zeggen, want met erover zwijgen gaat het z`n eiegn weg en beïnvloed het jouw goede dingen dat je er niet meer van kunt genieten.
  Wees eerlijk naar jezelf en anderen, en zeg wat er met je is, wat je werkelijk dwars zit.

  Reageer
  #3

  Maarten, bedankt voor je reactie.

  Het klopt denk ik wel wat je zegt, maar ik kom er niet uit wat het is. aan de ene kant wil ik ge nieten van mijn werk en aan de andere kant wil ik stoppen en niets doen. Mijn zus is borderliner en ik heb het gevoel dat ik ook last heb van pieken en dalen. En het lijkt wel of ik geen langdurige baan kan vasthouden. Ik verlies ook de controle over mijzelf en wordt somber en ga dan nadenken dat het allemaal niet meer hoeft voor mij.

  Reageer
Reageer op: down
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief