Ben ik gek

  • #1

    hallo,

    ik heb een misschien best vreemde vraag.

    Ik heb heel veel mee gemaakt in me verleden tot 4 jaar geleden dronk ik elke dag en gebruikte ik drugs nu heb ik een zoontje van 2 en heb ik 4 jaar een relatie. Ik heb soms tijden dat ik heel down ben heb een hekel aan heel de wereld alles en iedereen iriteerd mij en voel me zelf waardeloos, ik reageer dan heel geiriteerd word ook snel heel boos. Soms zit ik zo met mezelf in de knoop dat ik het liefste me spullen zou pakken en alles achter me wil laten. Ik heb ook erg moeite dat ik soms heel erg mijn oude leven mis ( drinken feesten en gebruiken) ik voel me hier echt heel schuldig over. Ik moet ook huilen om de domste dingen maar over ' serieus erge dingdn' lijkt wel of me dat niks doet, ik denk soms echt dat ik niet goed ben in me boven kamer. Ik weet niet of het komt door mijn verleden dat ik alles ben gaan weg stoppen en dat eigenlijk met alles automatisch doe of dat ik een psychopaat ben.

    Reageer
    #2

    komt door mijn verleden dat ik alles ben gaan weg stoppen en dat eigenlijk met alles automatisch doe  Ik denk dat dit dan toch eerder van toepassing is.  de eerdere verslaving kan daar ook nog een rol in spelen. Ik zou je aanraden om het eens met de huisarts te bespreken.

    Reageer
    #3

    Ik denk dat je je geest tot rust moet brengen wanneer je even alleen kan zijn.. Ben je wel gelukkig in je relatie? Geloof in je zelf en geef nooit op! De moeilijkste tijden worden beloond met zonnige dagen Lotte

    Reageer
    #4

    Dag Lotte, je bent geen psychopaat maar een ex-junk (hopelijk ben je helemaal van de drugs af). Illegale narcotica bevatten bijna altijd psychotrope stoffen en die kunnen nog lang nadien voor mentale storingen zorgen.

    Het belangrijkste is dat je beseft dat je nu een zoontje van twee hebt dat op deze wereld is door jou toedoen, Dit is een menselijk wezen en niet zomaar een object zoals bijvoorbeeld een mooie vaas die je van de hand kan doen als je hem beu bent.

    Dit wezentje heeft net als jezelf gevoelens en emoties, en daar moet hij nog een leven lang mee omgaan. Dit is nu je eerste prioriteit. Hij heeft niet gevraagd geboren te worden, jij bent diegene die hem in deze wereld gebracht heeft. Een immense verantwoordelijkheid. Een leuke, gezonde, stabiele, zorgzame en wijze moeder en vader is wat dit kind de volgende decennia nodig zal hebben om een evenwichtige en sterke persoonlijkheid te ontwikkelen. Vergeet je oude leven en vrienden uit het milieu. Doe er alles aan opdat zijn leven tenminste de moeite waard zou zijn. Ik wens je alle sterkte en succes om daarin te slagen.

    Je bent geen psychopaat, je bent een ex-junk.

    Reageer
Reageer op: Ben ik gek


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief