Klachten

 • #1

  Naar de dokter gaan Nee dat deed ik alleen bij erge klachten en was er nooit zo bewust mee bezig. Om te gaan en dacht dit gaat wel over. Tot vorig jaar oktober. Druk op de borst erg pijnlijke ribben bloed laten prikken bleek een verhoogd d-dimeer opgenomen in het ziekenhuis op verdenking longembolie uit eindelijk een scan ct gehad en die bleek goed te zijn bloeddruk hartfilmpje alles oke ben toen veel paracetamol en gek gaan smeren hiermee ging het na 9 weken pas weg de oorzaak is nooit gevonden... Toen de klachten langzaam afnamen kreeg ik sinds 30dec2022 een stijve nek. Schouder. Rug. Hoofdpijn bij de slaap en hoofdpijn op het achterhoofd uitstraling naar de kaak bij de fysio geweest die weet het ook niet zo goed.. heel de dag heb ik pijn ga er mee naar bed en sta er mee op ik heb me doorverwezen naar een neuroloog enig idee wat dit kan zijn ? Door zak ik de klachten heb ga ik veel google en hoop ik gerustelling te zoeken maar ik wordt hier juist heeeeel onrustig van en merk dan nu dat me lichaam zegt uitgezaaide botkanker en of een hersentumor

  Reageer
  #3

  Googlen bij klachten is nooit een goed idee,want hoe meer je googled,hoe erger de ziektes worden die je voorgeschoteld krijgt.
  Daarnaast is Google geen arts die een diagnose stellen kan,maar een zoekmachine die reageert op jou zoekgedrag.
  Zoals je inmiddels zeld uitgevonden hebt.

  De klachten die je beschrijft,zouden bijvoorbeeld ook heel goed bij (onbewuste, chronische) hyperventilatie kunnen passen.
  Dat is geen ernstige aandoening, maar wel een vervelende,zeker in combinatie met angst voor ernstige ziektes.
  Kijk maar naar de vele topics op dit forum die er over gaan.

  Je zou eens naar fysiotherapeut gespecialiseerd in psychosomatische klachten kunnen gaan, die kan kijken of je idd hyperventileert en je helpen daar mee om te gaan.
  Want je hyperventileert, zal ook een neuroloog geen uitkomt bieden.
  En daarbij is een fysiotherapeut veel sneller toegankelijk dan een neuroloog.

  (En even een kleine opmerking terzijde:als je denkt kanker te hebben,ben je sowieso geen neuroloog nodig,maar een oncoloog. Een neuroloog behandt zenuwaandoeningen,een oncoloog kanker)

  Reageer
  #4

  Ja dat klopt helemaal
  Ik ga naar een neuroloog voor de aanhoude hoofdpijn in achterhoofd en bij de slaap al 4 weken lang dag in dag uit

  Reageer
  #5

  Ik neem aan dat je al een mri hebt gehad?

  Sterkte met je klachten. Ik ben wel van mening dat je eerst goed onderzocht moet worden voordat hyperventilatie als optie overblijft.

  Maar zelf googelen, zou ik dan weer niet doen. Áls je dat al wil doen, doe dat dan als er al een afspraak met een arts staat zodat die jou meteen kan onderzoeken. Anders heb je alleen maar meer KOPzorgen

  Reageer
Reageer op: Klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief