Wat is een juiste ademhaling – CHV

  • #1

    Hallo,

     

    Ik heb al lange tijd onverklaarbare lichamelijke klachten waarvan ik al een tijd denk (de huisarts denkt dit ook) dat het chv is. Ik adem te diep in. Ik ben bij een fysio geweest voor ademhalingsoefeningen maar dit is helaas niet voldoende / werkt niet. Ik ben al een tijdje op zoek naar wat werkt maar ik zie door de bomen het bos niet meer. Ik twijfel of ik de Buteyko methode moet proberen of hyperven. Wat is wijsheid? Iemand ervaring? ik lees hier wel vaak over chv maar is iemand hier ook weer vanaf gekomen.

    Bedankt alvast!

    Reageer
    #2

    Hyperventilatieklachten kunnen te maken hebben met onzekerheid, perfectionisme enz. Maar ook met voedingspatroon en tekorten aan voedingsstoffen. Ademhalingsoefeningen kunnen deels helpen maar aan de rest zou je ook wat moeten doen. Buteyko of bijvoorbeeld yoga zou kunnen ondersteunen. Waar je jezelf het prettigst bij voelt.

    Reageer
Reageer op: Wat is een juiste ademhaling – CHV


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief