Last van CHV en Paniekaanvallen

 • #1

  Goedemorgen,

  Ik ben al een lange tijd bezig om mezelf weer terug te vinden en dat lukt aardig 🙂 helaas kreeg ik denk ik door drukte ( nieuwe huis gekocht nieuwe baan nieuwe studie) een paniekaanval op de snelweg en ben langs de kant gestopt. helaas raak ik dan nog meer in paniek omdat ik bang ben dat iemand langs de kant gaat stoppen en gaat kijken wat er aan de hand is ( jaa ik weet namelijk dan van mezelf dat ik dan een paniekaanval heb en schaam me er dan ook erg voor)

  Gelukkig ben ik door vele ervaringen bewust geworden wat het beste bij mij helpt om van de paniekaanval af te komen. (moeder bellen en gewoon even met haar kletsen ze vroeg of ze me moest ophalen dat wou ik perse niet omdat het probleem niet verhelpt)toen het iets beter ging ben ik naar de kfc gereden verder op en daar eventjes gebleven ( kreeg al snel last van na effecten zoals boeren, opeens nodig plassen en dorst krijgen) dat is voor mij altijd de teken dat mijn paniekaanval minder wordt.

   

  nou ben ik dus vandaag dagje thuis en ja hoor ik merk doordat ik dan weer hyperventileer last krijg van symtomen als flauwval gevoelte geen kracht op de benen en licht in hoofd. concentratieproblemen zeg maar. Ik ben toen maar begonnen met mindless en ademhalingsoefeningen maar ik merk nog steeds dat de spanning blijft.

   

  Wie weet er nog tips? ik probeer echt van alles (heb vandaag ook mijn therapie maar weer even gebeld om toch weer even gesprekken te nemen)

   

  ik zal even onder laten zien hoe mijn gedachten gang elke keer gaat.

  Auto Snelweg ----> onschuldige lichamelijke kwalen zoals duizilig hartslag verhoogd ------> '' he mijn hartslag is wel heel hoog ------> toename lichamelijke kwalen --------> omg het wordt steeds erger!! ik heb geen controle zo ------> ramp gedachten ------> ja ik ga nu flauwvallen op de snelweg en dan ga ik dood -------> PANIEK

  Reactie
Reageer op: Last van CHV en Paniekaanvallen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief