lust vrijwel niks

  • #1

    Goedendag,

    Ik ben een jongen van 18 jaar oud, en ik zit met een eetprobleem. Het is namelijk dat ik echt niks lust, mijn voeding bestaat vooral uit patat, aardappelen (mits gebakken) brood, fruit (wat ik wel heel erg lekker vind) ongezonde lekkernijen, zoals cake, taart koek en snoep.
    Vlees gaat er ook niet in, zowel vegetarisch als normaal. Drinken is over het algemeen wel normaal. Drink alleen geen koffie. Dat is geen schande.
    We hebben thuis al van alles geprobeert, maar zonder enige vooruitgang. Ik houd me sterk, maar diep in mijn hart ga ik hier wel aan kapot. Want, hoe kan ik bij mijn schoonmoeder te komen eten, terwijl ik niks lust? Net als met kerst en dergelijke zit ik aan het 'saaie' brood.
    Wat kan ik hier aan doen?
    Hartelijk dank.

    Reageer
    #2

    Je zou met een diëtist kunnen praten...

    Reageer
    #3

    Beste pisoniaso,

    Ik ben werkzaam bij Palm Plus Media en bezig met een nieuw televisieprogramma over mensen met een bijzonder eetpatroon. Dit kan variëren van mensen met een eenzijdig eetpatroon tot mensen die een fobie hebben voor een bepaald product. Je schrijft dat je niets lust en gewend bent aan een ongezond eetpatroon. In het programma willen we mensen door middel van professionele begeleiding, in samenwerking met een bekende kok, helpen om hun eetpatroon te veranderen en hetgeen wat ze niet lusten proberen te introduceren in een nieuw eetpatroon.

    Ik zou graag eens met je van gedachten wisselen zodat ik ook wat meer kan vertellen over het programma. Mijn mailadres is [email protected]

    Alvast bedankt en ik hoop van je te horen!

    Met vriendelijke groet,
    Nienke Buitenhuis
    Redacteur Palm Plus Media

    Reageer
Reageer op: lust vrijwel niks


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief