Heb ik dwangneurose??

  • #1

    Hallo,
    Ik heb er al van toen ik klein was last van. Dat ik met mijn neus en mond verschillende keren op en neer moet gaan omdat ik mezelf anders niet tevreden stel. Dat ik met mijn ene voet moet tikken en dan met mijn andere,en niet met de ene meer en de andere minder, want dan is mijn lichaam nie tevreden. Dat ik plekjes moet aanraken om me beter te voelen en dat ik als ik in de auto zit 2 keer moet knipperen als er 2 lantaarnpalen rechtover elkaar staan, als er 1 paaltje links staat moet ik links knipperen of met mijn tenen knijpen, als het rechts staat moet dat rechts gebeuren en als ik de tel kwijt ben of wil stoppen moet ik een rare beweging met mijn gezicht maken omdat alles dan pas goed is. Vaak moet dat meerdere keren. Het is niet zo dat hier iets onder lijdt, maar ik heb het enkele keren per dag en dat van in de auto heb ik elke dag, tijdens de autorit. Dat is echt verschrikkelijk vermoeiend. Weet iemand of dit dwangneurose is of niet? Ik ben 14.

    Reageer
    #2

    Of dit nou echt een dwangneurose is valt nog te bezien. Het kan ook iets met de puberteit te maken hebben. Wanneer je er niet te veel oplet, gaat het doorgaans ook weer vanzelf over.
    Als je je er ongerust over blijft maken besrpeek het dan een smet je huisarts.

    Reageer
Reageer op: Heb ik dwangneurose??


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief