Dwangneurose?

  • #1

    Ik heb al een paar maanden last van wat ik denk dwangneurose is. Als ik naar buiten ga en de deur uit doe dan moet ik altijd heel vaak checken of hij wel echt dicht is, het zelfde geld voor het licht uit doen dan zet ik hem uit en dan wrijf ik er met mijn shirt over heen omdat ik bang ben dat er wat water in komt ofzo. Ook op school met mijn kluisje moet ik heel vaak checken of hij dicht is en als ik dit niet doe dan krijg ik een angstig gevoel en ben ik bang dat er iets gaat gebeuren door mij. Ik vind dit echt heel irritant en ik hoop het weg te krijgen, maar ik durf het ook niet tegen mijn ouders te vertellen want ik schaam me er voor, ik heb het tegen 1 vriend vertelt maar meer niet en bij mij op school hebben we geen vertrouwings persoon.

    Bedankt voor de antwoorden alvast.

    S. 15 Jaar

    Reageer
    #2

    Je zou met je probleem naar de huisarts kunnen gaan en het met hem/haar bespreken. Je kunt zelf een afspraak maken bij je huisarts. Je ouders hoeven niet mee en de huisarts mag zonder jou toestemming niet met je ouders hierover praten.

    Reageer
Reageer op: Dwangneurose?


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief