Mijn moeder is depressief.

  • #1

    Hallo allemaal.

    Mijn moeder is inmiddels al 3 jaar zwaar depressief. Ze heeft al meerdere keren gehad dat ze het leven niet meer zag zitten. Ik ben zelf 20 jaar en ga er ook aan onderdoor. Ik weet niet meer wat ik moet doen.

    Ook mijn opa waar ik een hele goede band mee heb, gaat hier aan onderdoor. Mijn moeder zit ook zwaar in de schulden. Mijn opa heeft haar alles gegeven wat ze hii heeft maar kan nu zelf al bijna niet meer rondkomen terwijl hij het super goed voor elkaar had. Mijn moeder is nu zelfs in staat om geld van ons te stelen. Ik heb het niet over 100 euro maar duizenden.

    Ik kan haar haast niet meer aankijken en ben in staat om haar helemaal naast me neer te leggen en zelf door te gaan met mijn leven. Aan de andere kant weet ik hoe zwaar ze het heeft en wil ik haar helpen. Ik weet inmiddels alleen niet meer hoe.

    Pff, iemand goede tips?

    Reageer
    #2

    Je moeder is niet onder behandeling van een psycholoog of psychiater?
    Ze kan het wel zwaar hebben, maar dat is geen excuus voor alles wat ze doet....

    Reageer
    #3

    Ze zit onder behandeling van de GGZ. Iedereen in mijn omgeving zegt dat ze erg in de war is en daarom deze dingen doet. Ook denken ze dat ze het zich niet eens meer kan herinneren. Maar ik twijfel daaraan. Mijn opa heeft door alles in een korte tijd al 3x een beroerte gehad. Het breken met haar durven we ook niet omdat we niet weten wat ze dan zal doen. Wij zijn de enige die ze eigenlijk nog heeft.

    Reageer
    #4

    Zoals ik al schreef: depressief zijn is geen excuus voor alles..... misschien moet je toch je eigen plan trekken

    Reageer
Reageer op: Mijn moeder is depressief.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief