ZZP en depressie/overspannen

  • #1

    Beste lezer,

    Helaas is er geen ontkennen meer aan, met een aanloopperiode van anderhalf jaar is het zover, ik ben depressief.
    Ik voel me ellendig, heb zeer regelmatig hartkloppingen, ben veel lange periodes duizelig, moet eigenlijk continu huilen en wil alleen maar in bed liggen.

    Ik ben ZZPer, dat wilt zeggen dat je niet ziek kan zijn. Ik voel dat ik tegen een letterlijke instorting aan hik en dan heb ik echt de poppen aan het dansen! Ik heb rekeningen, huur te betalen en kinderen te onderhouden.

    Ik ben eerder in therapie geweest, een keer in de week een uurtje kletsen. Nou echt meerwaarde heeft dat niet vond ik, dat praat ik liever met mijn moeder die snapt mijn situatie en de mensen die het betreft tenminste.

    Ik heb het gevoel dat ik hier echt wat mee moet doen voor het te laat is maar wat kàn ik doen? Een ZZPer heeft nergens recht op qua inkomsten en hulp. Ik weet gewoon niet wat te doen dat door te modderen en hopen dat de man met de hamer zich voorlopig niet toont.

    Hopelijk heeft er iemand een advies want ik weet echt niet meer wat te doen..

    Reageer
    #2

    Ga in ieder geval naar de huisarts en bespreek het met hem/haar. Een antidepressivum zou wellicht een oplossing kunnen zijn...

    Reageer
Reageer op: ZZP en depressie/overspannen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief