Geld uit geef verslaaft maar niet koop verslaaft.

  • #1

    Hoi hoi allemaal,

    Ik zit met een probleem waar ik zelf niet uit kan komen.

    Misschien raar probleem. ik probeer het wat te ontwoorden.
    Ik wil altijd maar geld uit geven aan dure en dingen die gewoon helemaal niet realities zijn voor mij.

    Nou heeft iedereen altijd wel wat te wensen.
    maar ik raak af en toe vanslag als ik iets niet kan kopen. .. het gaat niet om een dingen van paar honderd euro,s maar echt om dingen van paar tonnen euro's.
    Ik kan niet accepteren dat ik dat nooit van m`n leven bij elkaar kan krijgen voor bevoorbeeld een auto of huis of andere dure objecten.

    Ik weet door m`n geestelijk beperkingen (PDDNOS en Autisme) dat gewoon veel dingen niet mogelijk en te realizeren zijn
    Zo kan ik bevoorbeeld niet goed funtioneren op de werk vloer en zou ik altijd afhankelijk zijn van een uitkering.

    Auto,s en computers zijn m`n grootste hobby, vaak kijk ik op 2e hands website,s naar autos en computers en dan naar de dure merken (zoals ferrari of lamborghini) en dan heb ik vaak last dat ik een hekel aan me zelf krijg omdat ik dat niet kan kopen en dan denk ik vaak waarom leef ik dan nog als ik toch niks kan kopen wat ik leuk vind.

    Is dit een bekend probleem bij PDDNOS of Autisme?

    Let niet op m`n taal fouten, dyslectie. spellings controle kan niet op NL

    Reageer
    #2

    Lijkt me heerlijk om zo te dromen en te fantaseren over wensen die je hebt. Als je hoop verloren is, is alles verloren wordt wel eens gezegd. Ik denk dat het heel normaal is, de een droomt van de prins op het witte paard, de ander van het winnen van de Olympische Spelen, weer een ander wil de hoofdrol in een beroemde film, en heel veel mensen willen BN-er worden en op televisie. Volgens mij zijn deze wens gedachten helemaal gezond hoor.

    Reageer
    #3

    Heb zelf ook Pdd-nos,Kan zelf Moeilijk slecht Acepteren, lieft wil er vanaf, ze zegen je kan er niet vanaf komen,Maar je krijg het wel

    Hoe kan dat?wil dat Zelf?Vraag ik daar om?

    heb Tijd in secret gezeten, zegen dat je alles krijg als het denk,Ik Ben er gek van geworden en heb mij honderden euro aan geld gekost,om te hopen wat te winnen, Uw wens, in mij bevel.

    Ik kan niet mensen niet, nooit gezien of gesproken, wil ze wel is zien en spreken, en maak mij boos.

    Heb moeder , die zit in spirituele wereld, en alternatief, kan je vertellen,blijf daar vandaan. ze is echt bezeten, ze heb met hele familie ruzie, en ik ben er slachtover door,luisteren wil ze niet meer, van zei heb gelijk denk ze.pff.

    Discuren vind ze ook leuk,ik mag niet meer met haar van ambulant.
    Ik krijg er ruzie door, en hoop gezeik.

    Ze denken het te weten, nou, Is 1 Demon, Als er wat van zegt,Springt de duivel in haar op. ik ben de slachtoffer of boosdoener.

    En ze ken op Geld op zijn,werken doe ze niet,Maar op GELD uit, begint ze al te lachen, zing ze nummer al, geld van ome Jan van willike Albertie.

    Ik heb wel is met mij vader te doen. allen maar werken, en geld verdienen, Moeders maar uit geven.

    Ik mag niet oordelen, doktoren zegen dat PDD-nos heb/dyslexie,vind echt niet leuk. Ze vertellen er niet bij hoe er afkomt , beter met je kan gaan.

    Ze zegen leef er maar mee leven, Ik Ga met Boze geest, somber geest naar huis, vraag om behandeling, zeggen, je gaat eerst woon begeleiding nemen, dan krijg behandelen, vind nog dreigen ook.

    Heb nog niks gelezen dat minder word, of wat aan doen/Ligt niet aan mensen zelf die zo denken of ons?Of laten we het toe die worden?

    Heb ook zat boeken gekocht,zoeken naar antwoord, om beter te worden, te verlichten, en om er zelf achter te komen, heb gehoord, gezien.Dat mensen genezen zijn geworden.
    Bij God zijn alle dingen mogelijk http://ministries.levensstroom.nl/uitzendingen/2010
    Week 34 (22-08-2010)

    Tijdens deze uitzending ziet u een dienst van de Levensstroom in Oude Tonge. Daar vertelt Agnes van de Bovenkamp hoe God haar scheefstaande nekwervel weer rechtzette, Janine Zwalua vertelt hoe haar zonen genazen van ADHD, PDDNos en astma en Annelies van de Graaf vertelt hoe God haar genas van fybromyalgie. Het onderwerp van de prediking van evangelist Jan Zijlstra is Ook u staat in het testament.

    Reageer
    #4

    ik heb ook pdd/nos kopen kopen kopen veel geld weg en nu spijt

    Reageer
Reageer op: Geld uit geef verslaaft maar niet koop verslaaft.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief