Lichamelijke klachten angststoornis.

 • #1

  Mijn moeder heeft een hersenbloeding gehad, mijn grootste angst.

  Zelf had ik een hoge bloeddruk en rookte ook. Eind mei kreeg ik een herseninfarct, verlamming verdween na een uurtje, maar heb sindsdien een panische angst ontwikkeld voor herhaling, terwijl medisch alles compleet onder controle is.
  Van de ene op de andere dag gestopt met roken, eet veel gezonder en beweeg meer.

  Volgens de dokter hoef ik nergens bang voor te zijn. Maar ik heb een echte bloeddrukmeter fobie ontwikkeld. Terwijl ik iedere keer weer de bloeddruk naar normale waarden kan krijgen na een aantal metingen.

  Nu heb ik vreselijk veel last van duizeligheid, extreme moeheid, innerlijke trillingen, slapheid. Ik dacht dat het een bijwerking van amplodimine was, maar volgens mijn arts zijn dit lichamelijke klachten van een angststoornis.

  Reageer
  #2

  Ik denk ook dat het van de angst is. Heel logisch zou il ook hebben. En die klachten herken ik heb ik zelf ook. Vreselijk een leven in angst!
  Ik weet precies wat je bedoeld. Ik heb een soort van dwangmatigheid ontwikkeld voor hartslag voelen en meten. Doe het vanaf ongeveer mijn 18de ben nu 43. Word gek v mezelf. Geen medicijn of therapeut die me daar van af heeft kunnen helpen.
  Ik hoop wel dat t nu goed met je gaat
  Groetjes

  Reageer
Reageer op: Lichamelijke klachten angststoornis.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MBVoeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief