Angststoornis en vele klachten

 • #1

  Dag,

  Paar jaar geleden begonnen de angsten. Vele lichamelijke klachten die voor meer angst zorgden, soort cirkel. Volgens de dokter; angststoornis en piekeren. In oktober/november vele lichamelijke klachten had erg angstig en paniekaanvallen. Bij de huisarts geweest niks aan de hand volgens hem. Sinds maandje merkte ik dat ik weer moe werd nergens zin in. Twee weken geleden begonnen de lichamelijke klachten. Heel angstig en onrustig daar over. Klachten die ik heb:
  Wakker worden met maagkrampen misselijkheid
  Benauwd
  Spierpijn
  Nergens zin in
  Beroerd voelen
  Zo angstig over alles wat ik voel
  Soms huilen.
  Ik heb niet het idee dat er iets concreets gebeurd is voordat ik me zo begon te voelen. Ik werd ineens moe, geen eetlust en nergens zin in. Sindsdien begonnen de klachten en ben ik zo angstig en in paniek wanneer ik iets voel. Is dit allemaal angst ? Herkent iemand dit.

  Reactie
  #2

  Ik denk dat je je in een soort vicieuze cirkel bevindt. Juist doordat je zo angstig bent krijg je allerlei lichamelijke en mentale klachten. Ga hiervoor naar de huisarts want ik denk dat je vooral lijdt aan je eigen gedachten.

  Reactie
  #3

  Bedankt voor je reactie. Ben je er zelf bekend mee? Kun je van je gedachtes echt zo beroerd worden.

  Reactie
  #4

  Het zijn toch wel typische klachten bij een angststoornis. Vraag aan de huisarts een verwijzing voor de psycholoog

  Reactie
  #5

  Dag John bedankt voor je reactie. Hoort maagpijn/kramp en missleijkheid ook bij angst? En gewoon echt beroerd voelen in het algemeen..

  Reactie
  #6

  Ja hoor. Dat kan heel goed

  Reactie
  #7

  Ik ben ook nog eens erg angstig over de klachten die ik voel. Ik ben beroerd en alleen nog maar bezig met mijn klachten. Zou een psycholoog echt helpen bij het verminderen van m’n klachten?

  Reactie
  #8

  Dat is wel de bedoeling

  Reactie
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
Reageer op: Angststoornis en vele klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief