Angststoornis controle verliezen

 • #1

  Hoi

  ik wil vooral even mijn verhaal delen misschien zijn er mensen die iets vergelijkbaars hebben..

  ik heb een angststoornis ontwikkeld naar aanleiding van een vervelende gebeurtenis. Hierdoor heb ik een angst ontwikkeld waar ik bang ben voor situaties in het verleden waar ik geen controle meer over heb. Met name zaken waar ik niet alles meer van weet en ik niet lan herleiden wat er precies is gebeurd. Dit uit zich vooral in angst binnen mijn huidige relatie. Ik ben namelijk extreem bang dat ik tijdens avondjes stappen misschien wel ben vreemd gegaan op de momenten die ik mij niet meer precies herinner. Ik ben 23 en heb 3 jaar een vriend. Ik ben van mezelf spontaan en ga graag met vriendinnen stappen. Vaak gebeurt het dat er dan jongens op mij/ons afstappen en dan ben ik niet de beroerdste om even te kletsen, drankje te drinken. Gewoon voor de gezelligheid, Meer niet uiteraard, ik heb een relatie. Maar nu heb ik een angst gecreeerd waarbij ik bang ben dat ik van de momenten die ik niet meer weet van de stapavonden ik zonder te weten ben vreemd gegaan, ik voel me de hele dag schuldig, en ik durf niet meer uit te gaan of te drinken. Het vreet me op, ik eet niet en ik slaap nauwelijks. Als ik vrienden vraag of zij hebben gezien of er iets is gebeurd zeggen ze van niet maar ik durf niet te vertrouwen op hen..

  1. is er iemand die ook een angst heeft voor het verliezen van de controle ? En hoe gaan jullie ermee om? Ik merk dat ik ook tekenen krijg van beginnende depressie... terwijl ik echt niet zo ben van mezelf
  Reactie
  #2

  Wil over je angsten praten? Advies of gewoon een vertrouwelijk gesprek? Of hulp op het moment dat je een paniekaanval hebt?

  Vraag dan om meer info en stuur een mailtjeĀ  naar:

  [email protected]

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
Reageer op: Angststoornis controle verliezen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief