Lichamelijke klachten medicatie

 • #1

  Beste,
  ik heb een aantal vraagjes ivm de lichamelijke klachten die ik ervaar. Ik gebruik 7 maanden paroxetine 10mg. Ben 3 weken geleden in crisis opgenomen in een psychiatrisch ziekenhuis en daar ben ik vorige week moeten beginnen met fluoxetine 20mg. Heb de paroxetine niet afgebouwd. De eerste 3 dagen had ik last van diarree en duizeligheid. Nu merk ik dat ik slecht slaap, vooral niet in diepe slaap kom. En vaak wakker word. Kan dit met de medicatie te maken hebben? Ik ben deze ochtend wakker geworden met hoofdpijn aan 1 zijde van mn hoofd. Nou ben ik een echte hypochonder en ben ik (jammer genoeg) weer op google gaan zoeken en daar kwam ik de ergste dingen tegen. Ben helemaal in paniek nu. Ik weet niet meer wat ik moet doen. Elk lichamelijk kwaaltje doet me aan het ergste denken.
  Ook heb ik al 3j last van hartoverslagen, 2x cardiologisch onderzoek gehad en hart is in orde. Ook verschillende ekg's gehad en niets op te zien. Toch blijft de angst er.
  Wat denkt u er van?

  Reactie
  #2

  Het medicijn kan wel wat van deze bijwerkingen hebben de eerste weken. Voor het overige zijn het toch klachten die door de angststoornis veroorzaakt worden

  Reactie

  Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Ben je voor jezelf of voor iemand anders op zoek naar een oplossing en heb je niet genoeg aan de antwoorden die je kunt vinden in ons forum? Ook in dat geval helpen wij je graag verder.

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst. Wat te doen als het je leven beheerst?

  Angst kan je behoorlijk in de weg zitten Leven met angst kan je dagelijks leven nogal belemmeren. Misschien denk je... Lees verder
  Angstklachten? Test ze zelf!TEST JEZELF
  Partner content
Reageer op: Lichamelijke klachten medicatie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief