Angst en benauwdheid

 • #1

  Hey,

  Nadat het een lange tijd goed leek te gaan begin ik weer benauwdheidsklachten te krijgen. Ik heb elke nacht last van angsten en veel stress dagelijks, maar nu ik iets tot rust kom slaat de benauwdheid weer toe. Ik zou in eerste instantie zeggen het komt door chronische hyperventilatie/angst, maar toch trek ik uets in twijfel omdat ik toch ook last heb van opgezwollen klier bij me kaak. Nu al 3 dagen. Het wisselt af met pijn tot me oor bij heel me rechter of linkerkaak. Tot zover heb ik geen infectie zover ik weet. Ik heb wel colitis ulcerosa wat een chronische dikke darmonsteking is dus zou het ook daarvan kunneb komen?. Ik heb ook ineens last van pijn in me pols of enkel. Dat heb ik doorgaans niet. Het is ook geen corona want heb deze klacjten 2 jaar geleden ook willekeurig gehad coor 1 jaar lang. Met veel meer bijkomde klachten. Ik schoof het af op chrobische hyperventilatie omdat ik geen oplossibv kreeg van de huisarts. Als ik bij de kno-arts kwam kreeg ik te horen dat er niets met me keel was en dat het stress is.  De huisarts geloofd schijnbaar niet dat het misschien astma kan zijn, gezien ze me dat niet laten testen. Terwijl me zus ook astma heeft dus het lijkt me helemaal niet vreemd om het op zijn minst te laten testen. Ik heb met regelmaat last van slokdarmkramp. Ik weet gewoon n8et wat ik moet doen. Ben ik hypochondrisch en hyperventilatie. Dat mijn lichaam mij dus voor de gek houdt of kan er wel degelijk iets meer spelen gezien de gezwolleb klier met pijn?.

  Reageer
  #2

  Je klachten passen anders wel heel goed bij hyperventilatie... En een aanwezig kliertje hoeft eigenlijk niet eens direkt een oorzaak te hebben. Dat komt wel eens voor
  Angsten en stress zijn de ideale mix voor problemen

  Reageer
  #3

  Oke dat wist ik niet. Ik heb het kliertje dat opgezet en vervelend aanvoelt wel erg vaak de laatste tijd. Snap er niets van. Vroeger nooit last van. Je mag er niet aanzitten?

  Reageer
  #4

  Van lymfekliertjes moet je inderdaad vanaf blijven anders gaan ze nooit weg

  Reageer
Reageer op: Angst en benauwdheid
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief