Vaste gast maakt rare bewegingen

 • #1

  Hi,

  Ik heb een vraag over een vaste gast die altijd in ons restaurant komt. Iedereen kent haar eigenlijk wel, ze loopt altijd rond in alle dorpjes en gaat bij elk restaurantje uren zitten. Ze staat bekend om het feit dat ze altijd bewegingen maakt.
  Ze wrijft continu obessief over haar buik en met haar andere hand wijst ze, het lijkt alsof ze gesprekken met zichzelf heeft etc. Zo maakt ze wel 10 verschillende soorten bewegingen die ze constant herhaald, en lijkt het soms alsof ze iemand straf geeft.
  Vandaag leek het extra erg te zijn dus vroegen wij eindelijk wat ze nou deed. We kregen toen een vaag antwoord dat ze last van de lucht had en dat ze wist wat ze deed. Wij maken ons zorgen om haar en zouden graag willen weten wat dit is zodat we beter met haar om kunnen gaan. Op google is niks te vinden.

  Reactie
  #2

  Gewoon behandelen als iedere andere gast.

  Reactie
  #3

  Dat snappen we zelf ook inderdaad. We willen graag weten wat de aandoening is omdat zij elke dag bij ons is.

  Reactie
  #4

  Wat leuk dat jullie ook horeca advies geven! Volgens mij werd er een medische vraag gesteld op een doktersforum..

  Reactie
  #5

  Niet om "lullig" te doen hoor, maar je kan toch niet zo maar ongezien een diagnose over iemand gaan geven die daar om te beginnen zelf niet eens om gevraagd heeft.....

  Zo lang ze andere gasten niet tot last is, idd net zo behandelen als iedere andere gast. En anders de persoon zelf aanspreken en vragen wat haar "mankeert" en of je haar daarbij kunt helpen . En als je je er aan stoort of klachten van andere gasten krijgt,de mevrouw vragen niet meer te komen. Dat vind ik persoonlijk netter dan op een forum te gaan bespreken wat voor aandoening zij zou hebben!

  Reactie
  #6

  Hetzelfde als wat Suzan en John zeiden , probeer haar gewoon normaal te behandelen. als je nieuwsgierig bent en ze is een vaste klant is het vast geen probleem om te vragen. misschien vind ze het zelfs fijn als mensen interesse tonen.

  Reactie
  #7

  Je kunt toch niet verwachten dat ik je daarop antwoord ga geven. Ik kan dat toch onmogelijk zo beoordelen. Ik denk ook niet dat het voor jullie belangrijk is. Juiste hulp is voor de medische hulpverleners

  Reactie
Reageer op: Vaste gast maakt rare bewegingen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief