Angst voor ziek zijn

  • #1

    Ik ben nu ruim een week ziek. Een stevige verkoudheid. Ik vind dat ik langzaam opknap. Ik voel me beter dan vorige week, maar ergens ook weer niet. Als ik nu aan mijn werk denk, of dat ik morgen weer wat uurtjes wil proberen, dan raak ik in paniek. Dan zegt mijn hoofd, niet doen, je wordt dan nog zieker! Ik ben nog wel moe en ik word in de ochtend regelmatig misselijk wakker. Ik heb ook veel honger. Ik kan thuis wel gewoon mijn ding doen, maar ik merk dat ik angst heb gekregen om ziek te zijn. De hele periode bekroop mij de gedachte, je wordt niet meer beter. Wat is dit en wat kan ik hieraan doen? Kan mijn psyche er voor zorgen dat ik langzaam opknap?

    Reageer
    #2

    Je hebt een stevige verkoudheid ! Je lichaam zal toch even nodig hebben. Gewoon goed uitzieken

    Reageer
    #3

    Klopt, maar ik bedoel ook de angst die er onder zit. Vandaag heb ik me wat meer voorzichtig aangespannen en ik voel mn keel weer. Ik ben bijna 2 weken niet aan het werk geweest.. En dan maakt het me bang dat ik weer mijn keel voel. Dan ben ik bang voor het hele riedeltje opnieuw..

    Reageer
Reageer op: Angst voor ziek zijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief