Blijvende klachten

 • #1

  ik kamp al een aantal maanden met een aantal vage klachten. In mijn dijbeen heb ik af en toe het gevoel dat er iets trilt. Ik heb het nog nooit zien bewegen. Ik ben bij de huisarts geweest en die wijdt het aan stress. Vaak voel ik aan dat zelfde bovenbeen iets “schuren”. Precies alsof ik mijn broek voel wrijven tegen mijn dij. Ik heb over mijn hele lichaam ook krampen gekregen. Ik ben hiervoor magnesium beginnen nemen waardoor de krampen weg bleven. Nu ben ik de afgelopen dagen een aantal keren vergeten die magnesium in te nemen. Weer zijn de krampen begonnen. Kan dit dan echt door stress komen??? Wijst dit niet eerder op een of andere spierziekte? Ik vind het raar dat de klachten onmiddellijk herbeginnen van zodra ik geen magnesium neem.

  Kan het zijn dat ik mij die trillingen “inbeeld” aangezien ik nog nooit iets zien bewegen heb? Als ik mijn hand op mijn dij leg heb ik ook nog nooit niets gevoeld. Kan het dan zijn dat ik er zinio gefocust ben en daardoor dan ook weer die krampen krijg?

  Of word ik gewoon gek 😞😢?

  Reactie
  #2

  Stress kan klachten verergeren. Een tekort aan voedingsstoffen kan stressgevoeliger maken. Veel mensen komen magnesium tekort maar vaak ook andere stoffen. Bloedonderzoek zegt niet zo heel veel over tekorten. Zou je kunnen laten uittesten op alternatief gebied. Belangrijk is wel om ook te zorgen voor volwaardige voeding.

  Reactie
  #3

  Kan het dat bij stress de krampen  weer beginnen na het stoppen met magnesium?

  Kan het zijn dat ik mij die trillingen “inbeeld” aangezien ik nog nooit iets zien bewegen heb? Als ik mijn hand op mijn dij leg heb ik ook nog nooit niets gevoeld. Kan het dan zijn dat ik er zo op gefocust ben en daardoor dan ook weer die krampen krijg?

  Dit kan toch niets met voeding te maken hebben?

  Reactie
  #4

  Trillingen hoef je niet te zien. Misschien advies vragen op natuurgeneeskundig gebied. Heb zelf laatst laten uittesten wat mijn lichaam nodig had. En ook wat doen aan het kwijtraken van de stress, door voldoende lichaamsbeweging en proberen anders om te gaan met dingen. Als het je ligt misschien yoga, voor een beter contact met je lichaam.

  Reactie
  #5

  Het zou een gevolg van stress en over-focus kunnen zijn

  Reactie
Reageer op: Blijvende klachten
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief