Pijn benen, lies en niet meer kunnen lopen

  • #1

    Mijn vader kreeg een paar maanden geleden last van zijn benen, vooral stijfheid. Een maand geleden kon hij niet meer op zijn rechterbeen staan, de dag erop ging het nog veel minder en krukken gehaald. Per dag verslechterde het. De pijn begon ook in het linkerbeen. Op een gegeven moment was de pijn weg in het rechterbeen maar linkerbeen des te erger. Vorige week dagen rust gehouden, had geen effect en werd weer erger. Daarna zo erg en bed laten komen beneden. Vandaag opgenomen in ziekenhuis en iedereen staat voor raadsel. Als mijn vader zit heeft hij nergens last van. Hij kan nu eigenlijk niet meer lopen, gaat Mm voor Mm en is zeer pijnlijk in benen en lies. Wie herkent dit of weet hier meer over?

    Reageer
    #2

    Sinds 2 jaar zeer slecht lopen na langdurige buikklachten, door de Duitse lies chirurg dr. Andreas Koch op 1 juli 2017 in Amsterdam gepalpeerd ( gratis second opinion lies problematiek) , een tumor onder het litteken van de blinde darm operatie en een aneurysma. Advies: Operatie in een groot academisch centrum gewenst, 17 augustus operatie in een buurland na langdurige gemiste diagnostiek in Nederland en een klein deel van België.

     

     

    Reageer
Reageer op: Pijn benen, lies en niet meer kunnen lopen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief