Uitstralingspijn, zijkant onderbeen

 • #1

  Sinds ca een maand heb ik deze pijn. Oorspronkelijk dicht onder waar (ik denk) het kniegewricht zit, inmiddels ook verder naar beneden, tot de hoogte van de kuit.
  Ik heb een slijtage in diezelfde knie, die daardoor qua buiging beperkt is. Sinds ca 8 mnd probeer ik bewust meer aan beweging te doen (2 x uur spierversterkend, 1 uur buikdansen, af en toe fietsen max 1 uur per keer. Wandelen gaat me minder goed af; max ca 1/2 uur.
  Zou de gemene, niet continue uitstralingspijn kunnen duiden op ontstekingen? Andere suggestie? Dank voor de aandacht en beantwoording.

  Reageer
  #2

  Hoi,

  Ben je al bij een fysiotherapeut geweest?
  Je zou dan kunnen vragen of hij/zij naar het fibula kopje wil kijken,of dat wel goed zit.
  Als dat door een verkeerde beweging niet helemaal goed staat,kan dat voor een hele gemene zenuwpijn van de knie richting de kuit/enkel zorgen

  Reageer
  #3

  Nee, nog geen fysio gecontact. Ging er een poosje van uit dat er een geblesseerde spier of zo zit, maar toen ik nadacht over het type pijn (en reageert ook niet op spier-smeersels e.d.) dacht ik meer aan ontstekingsachtig.

  met jouw info ga ik op zoek naar mensen met specialisatie op fibula kopje, dat zijn er weinig heb ik al gemerkt. Ik probeer met iemand in Woerden in contact te komen. Dank!

  Reageer
Reageer op: Uitstralingspijn, zijkant onderbeen
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief