Langdurige nekpijn

  • #1

    Ik ben een sportieve (fietsen, hardlopen) man van 31 en heb al enige jaren last van nekpijn. In de afgelopen 10 jaar heb ik regelmatig nekklachten gehad. In het begin waren er ook lange periode dat ik geen pijn had, maar sinds een half jaar zijn die pijnvrije periodes bijna verdwenen.

    De oorzaak van mijn klachten zit 'm in een stuk houding (opgetrokken schouders, hoofd naar voren) in combinatie met stress. Ik maak me veel zorgen over de klachten en ben bang dat er artrose/slijtage is opgetreden. Deze stress is ook niet bevorderlijk voor het herstel. Op een rontgenfoto die ik begin 2017 heb laten maken was hele lichte slijtage zichtbaar, maar volgens de huisarts zei dit niets. Ook de krakende/knakkende geluiden zeggen niet zoveel volgens de arts.

    Ik maak me dus veel zorgen en heb het gevoel in een vicieuze cirkel te zitten. Ik heb o.a. last van concentratieproblemen op mijn werk door de pijn en kan niet goed lang in dezelfde houding zitten. Zijn hier mensen die dit herkennen?

    Reageer
Reageer op: Langdurige nekpijn


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief