Besnijdenis volwassen man

 • #1

  Ik wil me al vanaf dat ik een jaar of 12 was willen laten besnijden, maar dat is nooit gebeurd. Durfde er uit schaamte niet over te praten met mijn ouders.

  Ik ben nu 21, en wil super graag besneden worden. Voor mij heeft het 3 voordelen; ik heb last van vroegtijdig klaarkomen, dat wordt er minder door, ik vind het hygiƫnischer en ook een stuk mooier. Zou zelf gaan voor hoog en strak besneden.

  Voor mij is de drempel om het te laten doen best hoog, door stiekem best wat angst om daar te laten snijden.

  Zijn er hier mannen die dit ook later nog hebben laten doen? En wat zijn jullie ervaringen qua ingreep, herstel en resultaat? Ook ben ik benieuwd of je het in een ziekenhuis of kliniek hebt laten doen, want daar twijfel ik over.

  Hopelijk dat ik door jullie reacties over de drempel geholpen kan worden!

  Reageer
  #2

  ik heb mij op mijn 48ste jaar strak laten besnijden,hier een foto van mijn strak besneden penis.http://www.dokter.nl/media/kunena/attachments/0/P8260089.JPG je hoeft er niet tegen op te zien binnen een half uur is de voorhuid pijn loos verwijderd.alleen mag je 3 tot 6 weken geen sex hebben.

  Reageer
  #3

  Hey, dankjewel voor je reactie! Resultaat is mooi!

  Waar heb jij het laten doen? Ziekenhuis of kliniek? Narcose of lokaal verdoofd?

  Reageer
  #4

  waar ik het laten doen dat was bij het http://www.besnijdeniscentrum.nl dat is gedaan door dr. Nathalie van Amsterdam.zij heeft al 10000 besnijdenissen .ik heb haar aan gegeven dat ik zo strak mogelijk besneden wou worden.d.w.z. dat bij en slappe penis de eikel volledig ontbloot is.of zij nog werkt bij het besnijdenis centrum weet ik niet.ik ben heel blij met mijn strak besneden penis,zowel het rukken als neuken gaat uitstekend.

  Reageer
  #5

  nog een berichtje er achteraan ik ben plaatselijk verdoofd met 2 prikjes in de schacht in de penis.daar voelde ik niets van.

  Reageer
  #6

  Klinkt positief en stelt me best wel gerust!

  Denk ook eigenlijk dat ik er later juist spijt van zou krijgen als ik er nog heel erg lang mee wacht en uitstel totdat ik het laat doen. Bedoel, ben nu nog 21 dus kan er nog veel jaar plezier van hebben :).

  Verdoving met 2 prikjes, klinkt een stuk beter dan narcoses en ruggenprikken (vind beide veel te heftig voor zo een relatief kleine ingreep) waar je wel over hoort!

  Reageer
  #7

  Mochten er meer mannen met ervaring hierin zijn hoor ik jullie ervaring graag!

  Reageer
  #8

  op deze pagina kan je veel inforormatie vinden over besnijdenis http://www.besnijdenisinfo.nl/

  Reageer
  Bereken hier je BMI

  De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

  cm
  KG
  #9

  Ik heb het laten doen bij de Vatan kliniek.

  Stelt op zich niet zoveel voor.

  Ik had gewoon een afspraak gemaakt(was kon een week later al aan de beurt)
  Na een gesprek met de arts , waarin je kan aangeven hoe je het wilt hebben, wordt je verdoofd met een paar prikjes.

  Dan even wachten totdat de verdoving goed werkt en 45 minuten later is het klaar.
  Pijn heb ik niet gehad, alleen de eerste nacht was vervelend.
  Ik heb het laag en nogal strak laten doen en verschil tussen slap en stijf is behoorlijk groot.
  De tip van de arts om toch een paracetamol te nemen voor de nacht was niet voor niets dus(had ik niet gedaan, juist omdat ik overdag weinig last ervan had)

  Dit is na een par dagen ook weer over.

  Grootste probleem was om er vanaf te blijven, tot de hechtingen vanzelf verdwijnen...

  Dus, als je het graag wilt, gewoon laten doen šŸ™‚

  Reageer
  #10

  Thanks voor je ervaring!!

  Ik zit zelf ook naar Vatan te kijken. Welke stijl heb je laten doen, en welke methode?
  En ben je blij met het resultaat?

  Reageer
  #11

  Uhm, stijl had je al gezegd haha

  Reageer
  #12

  Mannen , ik begrijp nog steeds niet wat er mooi aan is , ik ben een vrouw , mijn man heeft het ook laten doen (was med. noodzakelijk )

  Ik vindt het echt vreselijk , een grote afknapper , nee zin in sex heb ik totaal niet meer , helaas voor de mannen die het doen uit hychienisch oogpunt , voor een vrouw is er totaal niets moois aan .
  Misschien zijn er andere vrouwen , maar voor mij hoeft het totaal niet , 1 grote afgang als ik de penis van mijn man ziet , nee ik vindt het nog steeds iets onmannelijks , ik vind het net zo als bv. een vrouw de borsten er af heeft (helaas gaat dit niet vrijwillig , maar hoe zouden jullie als mannen het vinden als je een jonge vrouw tegen komt met bv. 1 borst eraf , ik weet wel het is eigenlijk geen vergelijking , maar ik bedoel even hoe zou je het vinden aantrekkelijk of eerder wat afstotends ?? Natuurlijk weet je dat je dit alleen met kanker te zien krijgt , maar ik bedoel zouden jullie nu hier sexueel opgewonden van worden ?? Ik stel mij voor dat je er niet zo opgewonden van zal worden als je een vrouw voor je ziet die 1 borst eraf heeft.
  Nu zo vindt ik dat een penis na een besnijdenis er ook uit ziet , totaal niet aantrekkelijk voor mij , nee geef mij maar gewoon een normale penis met voorhuid , maar helaas is het soms med. noodzakelijk en kan het niet anders en dan weet je ook dat het niet zomaar gedaan is , maar als je mij vraagt ben je er blij mee , nee het stoot mij eerder af . Dus mannen bedenk dat er ook zulke vrouwen zijn , die het afstotend vinden
  Dit wilde ik even kwijt aan jullie om ter overweging mee te nemen voor je beslist om het om niet med. redenen te laten doen.

  Reageer
  #13

  Hihi, bedankt voor je reactie!

  Ik ben me er bewust van dat niet iedereen het mooi vind, maar uiteindelijk is het mijn lichaam waar ik me prettig bij moet voelen. En ik voel al 11 jaar de behoefte om dit te laten doen. Ik voel me er prettig bij, en ik moet nog een lange tijd verder met mijn lichaam verder he. Doe het niet om door anderen mooi gevonden te worden, maar omdat ik het zelf mooi en prettig vind.

  Beste mannen die gereageerd hebben, heel erg bedankt! Jullie hebben me over de streep getrokken, 7 februari heb ik een afspraak staan om me te laten besnijden!

  Reageer
  #14

  ik heb gelezen dat jij op op 7 februari je wil laten besnijden,hier nog een paar tips.scheer je schaamhaar volledig weg d.w.z.je penis en balzak in i.v.met higienene. draag een strakke slip of boxer schort om de penis te onderstuenen.laat je eiegen zo strak mogelijk te laten besnijden(ook het toompje) zodat de eikel bij een slappe penis volledig onbloot is.zoals je weet mag je 3 tot 6 weken geen sex hebben.als je weer kan aftrekken gebruik dan baby poeder om de eikel weer een hoorn laagje aan te brengen.heb je nog vragen hoor ik het wel.

  Reageer
  #15

  Mag ik vragen waarom jij het toompje ook weg zou laten halen? Die wilde ik zelf namelijk eigenlijk laten zitten

  Groetjes!

  Reageer
Reageer op: Besnijdenis volwassen man
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief