Besnijdenis

 • #1

  Hallo allemaal…
  Mijn vraag is eerder gericht naar besneden mensen.
  het liefst jongens die rond mijn eigen leeftijd besneden zijn. (ik ben 15) dus tussen de 13 en de 17 ben ik het meest geïnteresseerd in om te horen maar als je al langer besneden bent laat gerust ook iets achter…
  Ikzelf zou mij graag willen laten besnijden. Het is niet om medische of godsdienstige reden. Gewoon omdat ik het wil het lijkt mij veel fijner properder (desondanks dat dat niet echt een goed argument is…) maar het lijkt mij dus fijner dan onbesneden te zijn… vandaar is mijn vraag voor de besnedenen. Om medische religieuze of zoals ik zonder specifieke reden, maakt niet uit aan jullie allemaal vinden jullie het fijn dat jullie besneden zijn? Of hadden jullie achteraf toch liever niet besneden geweest? Ook waarom bij beide antwoorden? Is het echt zo dat je penis dan bijna ongevoelig wordt bij seks of je er niets meer van voelt?
  Ik hoop vele antwoorden te krijgen! Er is een knoop die ik wil doorhakken en als jullie het echt fijn vinden dat jullie besneden zijn en als je de klok zou kunnen terugdraaien alsnog besneden zou willen zijn geeft mij dat meer zekerheid, en denk ik dat ik er zeker voor zou gaan!
  Alvast bedankt voor jullie antwoorden!

  Reageer
Reageer op: Besnijdenis
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief