Diverse vage klachten, ik maak me zorgen

  • #1

    Hallo allemaal,
    Omdat ik de laatste dagen met nogal een aantal vage klachten loop, even een bericht. Ik ben benieuwd of iemand mij verder kan helpen of een duwtje in de juiste denkrichting kan geven.

    Sinds enkele dagen enorm moe; niet zozeer 'fysiek', maar echt willen slapen. Enorme eetlust, ik eet echt ontzettend veel en blijf ook een onverzadigd gevoel hebben, alsof mijn maag leeg is.
    Daarnaast heb ik licht opgezette klieren in mijn hals, maar vooral erg pijnlijke klieren. Mijn hoofd te ver naar beneden buigen, doet pijn en aanraking ook. Tevens last van de aanhechting van mijn nek aan mijn hoofd; echt in dat 'gootje' zegmaar. Daardoor ook af en toe duizelingen.
    Verder over mijn hele lijf spierpijn, of soms moe in de spieren, alsof je een griepje hebt (heb het ook voortdurend koud, rillingen, klappertanden, onder de deken kruipen).

    Het meest vervelende is echt de pijn die ik voel in mijn linkerzijde. Ik weet niet of dit mijn milt, alvleesklier of wat dan ook is? De pijn is constant, maar verergerd bij draaien/traplopen/verzitten en vooral bij diep uitademen; dan schiet er echt een steek doorheen.

    Pfeiffer heb ik al jaren geleden gehad, dat was mijn eerste gedachte, en ik maak me gewoon een beetje zorgen. Omdat ik net verhuisd ben zit ik niet zo 1-2-3 bij de dokter, vandaar mijn berichtje. Ik voel me ook niet echt "ziek", ik doe gewoon mijn dagelijkse bezigheden.

    Alvast enorm bedankt.

    Reageer
    #2

    Verhuisd? Tja, dat is een flinke onderneming. Vermoeid, weerstand verlaagd, virusje eroverheen en je hebt al gauw de klachten die je beschrijft. Alleen de flankpijn past niet in het beeld.

    Laat het nog een weekje op z'n beloop, en dan zullen de klachten vanzelf weer afnemen. Als de klachten toch erger worden, bel dan even met de huisarts. De huisarts kan namelijk meer doen dan alleen afgaan op jouw verhaal, namelijk een lichamelijk onderzoek, en hij of zij heeft inzicht in jouw medisch dossier met jouw medische voorgeschiedenis.

    Hoe staat het met het plassen, en de grote boodschap? En heb je (te) zware kasten en wasmachines getild? In verband met de flankpijn, daar zitten onder andere de nieren en spieren die je gebruikt bij tillen.

    Reageer
Reageer op: Diverse vage klachten, ik maak me zorgen


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief