ik weet niet wat ik heb….

  • #1

    hallo, ik ben nieuw hier. Ik ben een vrouw van 33 en heb een klein beetje overgewicht. Ik heb een ietwat gezet postuur. Ik eet gezond, drink bijna nooit en rook ongeveer 3 sigaretten op een dag ( ik weet dat het niet goed is).
    Ik heb het laaste jaar steeds meer hartkloppingen. Mijn hart gaat dan als een gek tekeer en ik haal ongeveer de 100 per minuut. Ik krijg er dan ook hoofdpijn bij (vaak niet altijd). En ik word wat opstandiger, ik kan dan niet veel hebben. En het gevoel dat ik de coordinatie verlies. Ik val niet flauw, maar voel me dan iets wat lijkt op draaierig. Ook heb ik het dan wat benauwd. Nu heb ik sinds een aantal weken ook pijn in mijn gewrichten. Het wordt steeds erger. Een half jaar geleden had ik plots overal witte vlekjes op mijn licaam. Ik ben niet naar de dokter geweest met deze klachten, maar ik word nu wel onzeker over deze klachten bij elkaar.....heeft iemand ervaring met hetzelfde of weet iemand wat het kan zijn??? Ik maak me toch wel druk....

    Reageer
    #2

    San, ik vind het eerlijk gezegd onverstandig dat je hier om een diagnose vraagt.

    Als je medische problemen hebt waarvan je de oorzaak niet kent, moet je naar de huisarts gaan. Dat is het enige juiste dat je kunt doen.

    De huisarts kent je en kan lichamelijk onderzoek doen als dat nodig is.

    Reageer
    #3

    Hugo geeft hier het juiste advies, met dit soort klachten naar een huisarts en niet op een forum/ Hiervoor is onderzoek noodzakelijk.
    beterschap, Brenda

    Reageer
    #4

    Acute medische problemen zijn niet geschikt voor internet. Er kan op internet geen diagnose gesteld worden omdat er geen lichamelijk onderzoek kan worden gedaan en omdat er geen inzicht is in het medisch dossier. Er missen dus teveel gegevens om een weloverwogen en eensduidend antwoord te geven.

    Met acute klachten ga je naar de huisarts omdat er dan ook mogelijk acuut behandeld kan worden.

    Mocht je meer weten van de huisarts en toch nog met vragen zitten, dan kun je je vraag met meer objectieve gegevens duidelijk maken zodat er wel een informatieve reactie mogelijk is.

    Reageer
Reageer op: ik weet niet wat ik heb….


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief