• #1

  Dag

  Ik heb vandaag een yoga oefening gedaan waarbij je met een gebogen knie op de grond moet staan en de andere knie recht voor u en oon gebogen, een soort van stretchoefening. Ik heb dus met heel mijn gewicht op 1 knie moeten staan en op de vloer van mijn kamer. Ik hoor opeens een krak, wat ik gisteren ook hoorde bij dezelfde oefening maar met mijn andere knie. Ik vraag me nu af of dit kwaad kan? Een bot kan niet zo gemakkelijk breken toch?

  Reageer
  #2

  Als je een bot had gebroken, dan had had je dat echt wel gemerkt,dan was je niet meer overeind gekomen.

  Reageer
  #3

  Oke bedankt! Dat dacht ik ook, vond het geluid maar eng, ik ben ook een hypochonder dus denk wat teveel na over de kleinste dingen. Het wast best een luid geluid en vond ik wat eng. Kan ook een kraakbeen zijn dan fso? Ik had het gisteren met mijn andere knie maar ik weet niet of het zo luid was en waarom ik me vandaag wel zorgen maak en gisteren niet 🤦🏻‍♀️

  Reageer
  #4

  Ook kraakbeen wat knapt/scheurt doet erg veel pijn.

  Als je er vaker last van hebt of erg ongerust over bent, kun je altijd even je knieën laten checken door je huisarts of een fysiotherapeut.
  Misschien kun je het dan makkelijker loslaten.

  Reageer
  #5

  Het is niet vaak hoor, was enkel gisteren en vandaag bij die positie. Maar het doet nog geen pijn dus het zal niets ernstig zijn waarsschijnlijk... Als het pijn begint te doen zal ik er wat ijs opleggen.

  Reageer
  #6

  Dan zal het niks ernstigs zijn idd

  Reageer
Reageer op: Knie
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief