Chronische pijn onderbuik, lies, zitvlak, teelbal

 • #1

  Beste,

  Na een zoektocht van jaren met chronische pijn schrijf ik hier even mijn verhaal neer in de hoop meer te weten te komen.

  Voor mijn werk heb ik altijd langdurig neergezeten maar niet onmiddellijk klachten gehad hierdoor. Echter na enkele ritjes met de fiets werd er iets getriggert wat het begin was van een reeds meer dan 4 jaar durende periode van veel pijn.

  De pijn is aan de linker zijde en situeert zich diep in de onderbuik, lies, klein stuk bovenbeen, teelbal, zitvlak en onderrug. Ik heb ondertussen al een psoas pees release en heup arthroscopie operatie ondergaan. Maar het gaat alleen maar de verkeerde kant op.

  De pijn is het ergste wanneer ik zit, wandelen lukt maar niet lang, lang rechtstaan ook amper. Flexie van de heup is een uitlokkende factor. Mijn blaas zit altijd hyper gevoelig, eigenlijk alles links (buik en rug) zit enorm gespannen, ik heb een zwakke plas straal en plas zeer onderbroken. Na ejaculatie is de pijn erger. Als ik op het toilet zit voel ik de pijn klachten afnemen. Teelbal is soms ook hyper gevoelig.

  Er werden reeds diverse onderzoeken en scans gedaan met telkens verschillende diagnoses als FAI, heup dysplasie, psoas lijden tot alles in orde wat dan telkens door andere artsen tegen gesproken wordt. Ik ben ook al bij een uroloog geweest en daar was alles ok zei men.

  Ik heb ook de indruk als ik bekkenbodem oefeningen (kegeloefening) doe dat ik het alleen maar erger maak.

  De klachten hebben een invaliderende effect op mijn leven.

  Met vriendelijke groeten.

  A.

  Reageer
  #2

  Misschien osteopathie?

  Reageer
Reageer op: Chronische pijn onderbuik, lies, zitvlak, teelbal
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief