Chronische pijn rechteronderbuik, onderrug en been

  • #1

    Hallo iedereen, kan ik hier jullie om een diagnose vragen? mijn verhaal:

    In 2019 kreeg ik plotseling veel pijn tegenover de bovenkant van mijn rechter SI-gewricht (ik was toen 23 jaar). Deze pijn volgde enkele dagen nadat ik een gastro-enteritis had opgelopen. Tijdens deze buikgriep had ik koorts en enorme pijnkrampen rechts onder in de buik. Het voorgaande jaar merkte ik al een verminderende kracht en pijnlijk gevoel in mijn rechterbeen. Ook heb ik in 2010 een grote darminfectie opgelopen en heb sindsdien stoelgangproblemen.

    Sindsdien heb ik al een serieuze lijdensweg ondergaan. Nu 5 jaar later heb ik nog steeds deze toenemende pijn tov. mijn SI-gewricht en pijn in mijn rechterbeen. Af en toe krijg ik een sterke pijnaanval van krampen rechtsonder in mijn buik. Deze voelt ook altijd gevoelig aan. De pijn bepaald sterk mijn leven: heb meerdere depressies, alcoholverslaving (pijn verdrinken) en slaapproblemen ondertussen overwonnen. Maar de oorzaak van mijn probleem is nog steeds niet verholpen. Ondertussen heb ik ook al wel wat dokters gezien en er is nog steeds geen duidelijke oorzaak gevonden voor m'n atypische klachten:

    Vele huisartsen bezocht
    kinesitherapie
    osteopathie
    Rug specialist
    Neurologie
    voet- en heupspecialist
    reumatologie
    frequency specific microcurrent therapie
    Gastro-enterologie

    Uit de vele onderzoeken en behandelingen die ik al ondergaan heb, is nog niets concreets gevonden. Het lijkt wel of er niets met me aan de hand is. Voor mij is het moeilijk te vatten dat een jonge gezonde kerel als mij zo veel pijn kan hebben, zonder dat er duidelijke afwijkingen gevonden worden. Een chronische pijn lijkt me hier niet logisch, aangezien mijn klachten soms voor enkele weken plotseling verdwijnen.

    Mijn laatste theorie is een chronisch recidiverende appendicitis. Zijn er mensen die hiermee ervaring hebben met deze klachten en mij kunnen helpen? Ik ben ten einde raad...

    Alvast bedankt!

    Met vriendelijke groeten,

    Reageer
    #2

    Is er een CT-scan van je onderbuik gemaakt?

    Reageer
    #3

    Beste John,
    Ja heb een CT scan gehad van mijn abdomen. Deze maand staat er nog en MRI van de dunne darm gepland met contrast vloeistof. Hierop zou de appendix ook beter zichtbaar zijn. Hopelijk is er hierop een afwijking te zien.

    Reageer
    #4

    Even afwachten dan

    Reageer
Reageer op: Chronische pijn rechteronderbuik, onderrug en been


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief