E-reader straling

 • #1

  Hi, ik heb al heel lang moeite met in slaap vallen ivm piekeren. Om m'n brein af te leiden en sneller te slapen, lees ik graag. Ik heb een Kobo E-reader die ik in bed heb liggen voor het slapen gaan.

  De wifi staat altijd uit en de E-reader gaat na een kwartier ik slaapmodus, maar ligt wel s nachts bij me in bed. Ik heb dit nu zo'n drie jaar gedaan, maar twijfel er toch ineens aan of er nog schadelijke straling vrijkomt, ook terwijl de E-reader in slaapstand staat. Kan iemand me hierbij helpen?

  Groet!

  Reageer
  #2

  Ik ben geen dokter maar je zegt toch zelf al dat je piekert? Dus je hebt waarschijnlijk onopgeloste problemen of dingen waar je je telkens zorgen om maakt.

  Je moest eens weten waar allemaal al niet straling van af komt. Je telefoon, modem/router, telefoonmasten, etc. Die straling van de Kobo Reader zal echt niet veel uitmaken en anders leg je hem toch in een andere kamer?

  Oja en kunstmatig licht, informatie opnemen (lezen, tv kijken etc) zorgt ook allemaal ervoor dat je juist moeilijker in slaap komt. Maar ik zet mijn geld in op de onopgeloste problemen waar je dus letterlijk wakker van ligt.

  Reageer
Reageer op: E-reader straling
Selecteer afbeelding
Maximale afbeelding grote is 512kb, toegestande bestandtypes: *.jpg, *.jpeg, .jpe,.gif
Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief