Straling.

  • #1

    Ik heb pas de Apple AirPods aangeschaft. Het zijn 2 losse oordopjes die verbonden zijn via Bluetooth. Ze communiceren via een iPhone en met elkaar. Maar tussen de 2 oortjes zijn het brein, mijn brein. Ik gebruik ze nu 2 weken en telkens als ik ze gebruik dan heb ik een pijn in mijn hoofd en een soort zoemen geluid in mijn hoofd. Een lichte hoofdpijn, wanneer ik de oordopjes gebruikt heb. Ik vraag me nu af, zijn ze gevraalijk en is de hoofdpijn die ik heb een waarschuwing?

    Reageer
    #2

    Pijn is altijd een waarschuwingssignaal van het lichaam. In dit geval zal waarschijnlijk het geluid de problemen veroorzaken, of de dopjes zelf, als het in-ear dopjes zijn. Straling lijkt me niet zo waarschijnlijk.

    Reageer
    #3

    ik heb sinds kort airpods

    telkens na het gebruiken heb ik heel veel hoofdpijn wat is hier het probleem van.

    Reageer
    #4

    Ik heb de AirPods aangeschaft afgelopen oktober 2018, eerst heel blij maar op een gegeven moment krijg ik knallende koppijn van die dingen..

    Nu zegt mijn moeder dat het een straling kan zijn maar heb zelf geen idee..

    Reageer
    #5

    Iddem hier ik heb geen last van draadloze oortjes die met elkaar verbonden zijn doormiddel van een snoer  Wel wanneer ik de 2 afzonderlijke oortjes gebruik. Ik stel het ook enkel vast wanneer ze beide gebruikt worden.

    Reageer
    #6

    Grote kans dat het de geluidsdruk is van de oordopjes. Als de dopjes net anders gevormd zijn kan dat zomaar een stuk schelen voor het gevoel in je oor.

    Over de gevolgen van elektromagnetische straling is het laatste woord ook nog niet gezegd wat mij betreft, maar in dit geval lijkt me de geluidsdruk een betere verklaring van de klachten.

    Reageer
    #7

    ik heb sinds kort die oordopjes AirPods na maak aangeschaft en als ik ze gebruik heb ik knallend hoofd druk en stekend pijn aan ene zijde als ik een oordop gebruik of twee. Ik heb vermoeden dat het door de magneet komt en de straling tegelijk. Want met gewoon oordopjes heb ik nergens last van.  Is het schadelijk als ik ze nog langer gebruik?

    Reageer
    #8

    Als je daar die klachten van krijgt, kis het natuurlijk niet verstandig om ze nog te gebruiken

    Reageer
    Bereken hier je BMI

    De Body Mass Index (BMI) geeft uw gezondheidsrisico weer o.b.v. uw lichaamsgewicht en lengte. Vul het in en ontvang direct per mail de uitslag met het bijbehorende gezondheidsadvies

    cm
    KG
    #9

    Electromagnetische velden zorgen voor een stressreactie in je lichaam en electronen-spininversie. Denk vooral ook aan het langetermijneffect. Beter dus zoveel mogelijk bedrade middelen gebruiken.

    Reageer
Reageer op: Straling.


<a href="" title="" rel="" target=""> <blockquote cite=""> <code> <pre class=""> <em> <strong> <del datetime="" cite=""> <ins datetime="" cite=""> <ul> <ol start=""> <li> <img src="" border="" alt="" height="" width="">

Upload bijlagen

Maximaal toegestane bestandsgrootte is 1 MB



Voeg nog een bestand toe

Blijf op de hoogte met onze wekelijkse nieuwsbrief